Προδόθηκε η Νικολέτα Ράλλη! Τι πειράζει στις φωτογραφίες της και δεν το είχε παρατηρήσει κανείς;

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προδόθηκε η Νικολέτα Ράλλη! Τι πειράζει στις φωτογραφίες της και δεν το είχε παρατηρήσει κανείς;

Και όμως προδόθηκε και η Νικολέτα Ράλλη! Δεν θα πιστέψετε τι πειράζει στις φωτογραφίες της και δεν το είχε παρατηρήσει κανείς. Ρίξτε μια ματιά και θα μείνετε άφωνοι.

Η Νικολέττα Ράλλη, ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές για την προστασία της υγείας μας και μένει στο σπίτι της.

Αυτό λοιπόν οδηγεί σε πολλές αναρτήσεις, όπως κάνουν όλοι πια, τόσο σε instagram και λοιπά social media, παίρνοντας μέρος σε διάφορα challenges και throwbacks.

Εκεί ωστόσο που καθόταν ήρεμη σπίτι της, της ήρθε μια ειδοποίηση από την soulaglamourous, η οποία ανέβασε στο δικό της insta story ένα παζλ από εικόνες της γνωστής παρουσιάστριας και εκείνη έσπευσε να το βάλει στον λογαριασμό της, προσθέτοντας έπειτα άλλη μια εικόνα στην οποία αποκαλύπτει το μυστικό της και το πως καταφέρνει και βγάζει πάντα τέλειες εικόνες για τον λογαριασμό της.

Δείτε το μυστικό της Νικολέτα Ράλλη που δεν είχατε παρατηρήσει ποτέ

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα σύννεφα, που αν δείτε και εσείς παρακάτω, η ίδια φροντίζει έτσι ώστε να τα περιλαμβάνει σχεδόν σε όλες της τις φωτογραφίες. Όπως ανέφερε και εκείνη ετοιμάζει όπου να ναι νέο live, με στόχο να μας ενημερώσει για όλα τα μυστικά της και το πως θα πετύχουμε και εμείς το ιδανικό shot, ώστε να εντυπωσιάσουμε τους πάντες στα social media.

Νικολέτα Ράλλη πειράζει φωτογραφίες instagram
Νικολέτα Ράλλη φωτογραφίες instagram μυστικό

Πότε θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της

Η παρουσιάστρια κάνοντας Q&A κλήθηκε να απαντήσει και στο πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το μωρό της, με την ίδια φυσικά να απαντά στην συγκεκριμένη ερώτηση με πλήρη ειλικρίνεια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μονάχα μήνες, καθώς θα γεννήσει τον Ιούνιο. Να πούμε βέβαια ότι η Ράλλη δεν είναι η μόνη που απάντησε σε ερωτήσεις στα social media καθώς μια αποκάλυψη είχαμε και από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, που μας είπαν ποιος από τους δύο είπε πρώτος σ'αγαπάω.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη γέννηση μωρό