Έπαθε σοκ η Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Έχει μπει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης"

Κάγκελο η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπαθε σοκ η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Έπαθε σοκ η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις αποκαλύψεις του Χάρη Χριστόπουλου πως η σύζυγος του "έχει μπει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης". Ο ίδιος βρέθηκε ξανά στο πάνελ της εκπομπή και μίλησε για αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύουν.

Σήμερα ο Χάρης Χριστόπουλος επέστρεψε στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενθουσιάστηκε που είδε τον συνεργάτη της ξανά και άρχισε τις ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως της άρεσε πολύ μια κίνηση που έκανε χθες, που έφτιαξε στην Αννίτα πρωινό και της είχε γράψει ένα ρομαντικό ραβασάκι «Δεν ζω χωρίς εσάς τους δύο, ο μπαμπάς»!

Το σοκ της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Αννίτα Μπραντ που έχει μπει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Στη συνέχεια ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πώς η Αννίτα έχει μία εύκολη εγκυμοσύνη, ενώ όταν αποκάλυψε σε ποιον μήνα έχει μπει η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπαθε σοκ. Σοκ έπαθε όμως και πριν λίγες μέρες με κάτι άλλο που άκουσε στην εκπομπή

Σταματίνα Τσιμτσιλή σοκ εγκυμοσύνη

Η Αννίτα Μπραντ έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγο πριν επιβεβαιώσουν την εγκυμοσύνη: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος στην εφημερίδα Real life.

Από την άλλη η ίδια η Ανίτα Μπραντ είχε γράψει:

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα»