Φαίη Σκορδά: Πέταξε "βόμβα" στο Πρωινό - Τι θα συμβεί αύριο στον ΑΝΤ1

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Πέταξε

Η Φαίη Σκορδά πέταξε "βόμβα" στο Πρωινό. Τι θα συμβεί αύριο στον ΑΝΤ1 και το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια πριν από λίγο στον αέρα της εκπομπής. Αναμένεται σίγουρα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που θα δούμε.

Η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με το πάνελ της και είπε πως η Έλενα Χριστοπούλου θα είναι καλεσμένη σήμερα στον Νίκο Μουτσινά. Με αφορμή αυτό λοιπόν η παρουσιάστρια πέταξε "βόμβα".

Συγκεκριμένα είπε πως αύριο στην δική της εκπομπή θα είναι καλεσμένη μέσω skype η Βίκυ Καγιά. Με αφορμή το γεγονός πως η Έλενα Χριστοπούλου όπως εμείς πρώτοι σας αποκαλύψαμε έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ το παρασκήνιο.

Αν κάποια από τις δυο κυρίες απαντήσει αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα πούνε για την κίνηση αυτή που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Δείτε και την ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου για την εμφάνιση της στον Νίκο Μουτσινά

Η Έλενα Χριστοπούλου με μια ανάρτηση της χθες στο Instagram αποκάλυψε πως σήμερα θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και θα συζητήσουν πολλά.

«Αυριο θα πουμε @kalomesimeraki. ΟΧΙ οπως ειμαι σε αυτη την φωτογραφια που ειναι πριν απο την καραντινα αλλα καστανη μεχρι τα αυτια και με 2 3 4 κιλα παραπανω .. για να με αναγνωρισετε θα κραταω ενα κοκκινο .. #seeyousoon » έγραψε στην ανάρτηση της η κριτής του My Style rocks.

Για να δούμε θα την ρωτήσει άραγε ο παρουσιαστής για ποιο λόγο επέλεξε να κάνει unfollow την Βίκυ Καγιά που μέχρι πριν λίγο καιρό οι σχέσεις τους ήταν φιλικές;.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: