Αποκάλυψη! Έτσι θα βαπτίσει ο Αντώνης Κανάκης τον γιο του

Οι τρυφερές δηλώσεις του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Έτσι θα βαπτίσει ο Αντώνης Κανάκης τον γιο του

Αποκάλυψη! Έτσι θα βαπτίσει ο Αντώνης Κανάκης τον γιο του. Ο παρουσιαστής μιλάει πρώτη φορά για τα παιδιά του και είπε πράγματα που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε για εκείνα. Η κόρη του είναι πλέον 3,5χρονών, ενώ ο γιος του μόλις 6 μηνών.

Στον αέρα της εκπομπής «Πάσχα στην ΕΡΤ» μίλησε ο Αντώνης Κανάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαφορετικό Πάσχα που βίωσε λόγω κορωνοϊού, ενώ αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στον έξι μηνών γιο του. Ο μικρός έχει πάρει το όνομα του πατέρα του, Γιάννη.

«Πέρασα καταπληκτικά την Κυριακή του Πάσχα. Παίζουμε με τα παιδιά συνέχεια. Αν τυχόν με ανακαλύψει η κόρη μου, την πατήσαμε, θα κλείσει η σύνδεση επί τόπου. Η κόρη μου είναι τρεισήμισι, στην καλύτερη της φάση, πεθαίνω.

Ο γιος μου είναι έξι μηνών. Έχει πάρει ήδη το όνομα του πατέρα μου. Για να πω την αλήθεια δεν άλλαξε και πολύ η ζωή μου. Μου λείπει που δε βλέπω τη μαμά μου, δε συναντιόμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το Πάσχα δε μου έλειψε τίποτα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό η κόρη του είχε μπει στο trailer των Ράδιο Αρβύλα

Η κόρη του Αντώνη Κανάκη πρωταγωνίστησε στο τρέιλερ της προηγούμενης εβδομάδας και το έπος φαίνεται πως συνεχίζεται και σε αυτή, αφού η μικρή έχει πάλι κεντρικό ρόλο και αυτή τη φορά ζητάει από τον μπαμπά της να κάνει τη δική της εκπομπή!

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα με ακόμη μία απολαυστική εκπομπή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Youtube, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά.

Το νέο τρέιλερ έχει και πάλι πρωταγωνίστρια την κόρη του Αντώνη Κανάκη, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τη μικρή τι έχει σκοπό να κάνει απόψε.

Εκείνη στην αρχή του απαντάει: «Θα κάνω τη δική μου εκπομπή μπαμπά» και όταν στη συνέχεια της λέει ο μπαμπάς της ότι σήμερα έχει Ράδιο Αρβύλα απαντάει: «Αφαιρέθηκα μπαμπά»!

Σήμερα Δευτέρα θα μεταδοθεί το 4ο ζωντανό live streaming επεισόδιο “Ράδιο Αρβύλα" στο κανάλι της εκπομπής στο

Youtube: Radio Arvyla Official, στις 10 το βράδυ ακριβώς.

Όλη η επικαιρότητα αυτών των ιδιαίτερων ημερών με σάτιρα και χιούμορ, αναγκαίo όσο ποτέ.

Ακολουθεί το τρέιλερ της σημερινής εκπομπής (το τελευταίο της «τριλογίας»):