Όνειρο το σπίτι της Όλγας Πηλιάκη και του Στέλιου Χανταμπάκη - Μείναμε με την αυλή τους

Δείτε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όνειρο το σπίτι της Όλγας Πηλιάκη και του Στέλιου Χανταμπάκη - Μείναμε με την αυλή τους

Μας άφησε ξερούς το σπίτι που έχουν στον Βόλο ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη με το αγαπημένο ζευγάρι να κάνει ορισμένες αναρτήσεις και εμείς να μένουν από την όμορφη αυλή τους. Μάλιστα ανέβασαν και μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους και μας ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στον Βόλο, όπου έχουν επίσης σπίτι και μέσα από αναρτήσεις που έχουν κάνει μας δείχνουν το πως τα περνάνε. Ωστόσο εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την υπέροχη αυλή της η οποία έχει και κούνιες για τα παιδιά. Εκτός αυτού φαίνεται ότι έχουν και έναν μικρό κήπο.

Ας δούμε όμως τις αναρτήσεις που έχουν κάνει.

Αυτή είναι η ονειρεμένη αυλή που έχουν στο σπίτι της η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης

"Χριστός Ανέστη!! Καλημέρα!! Εύχομαι υγεία και ευλογία στις οικογένειες σας.. να περάσετε τέλεια σήμερα ότι και αν κάνετε .. μια μεγάλη αγκαλιά από εμάς σε όλους" γράφει σε μια από τις αναρτήσεις του ο Χανταμπάκης και εμείς χαζέψαμε με την όμορφη αυλή αλλά φυσικά και με τα παιδιά τους που είναι σκέτη γλύκα.

Σε άλλη ανάρτηση είδαμε τα όσα κάνει η οικογένεια, αλλά και τον μικρό τους κήπο

"Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις.. Προσπερνάς μια δυσκολία σου έρχεται μια άλλη.. Οι προκλήσεις δεν σταματούν ποτε...όμως η μοναδική αλήθεια είναι ότι αυτές σε κάνουν πιο δυνατό .. δες το αλλιώς λοιπόν και σκέψου ότι μετά από όλα αυτά θα βγεις έξω από τη «σκηνή» σαν πεινασμένο λιοντάρι.. τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε ρίξει αν έχεις στο μυαλό σου πως οι δυσκολίες κρύβουν και ευλογία-μη χάνεις τη πίστη και το κουράγιο σου.. είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά για όλους.. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" αναφέρει σε μια άλλη γλυκιά ανάρτηση που έκανε μαζί με τα παιδιά του. Δείτε ωστόσο και το σαλόνι τους, που έγινε για λίγο... γήπεδο.