Γιάννης Στάνκογλου: "Θέλω να μείνω στις Άγριες Μέλισσες αλλά είναι στο χέρι της..."

Αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Στάνκογλου:

Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου με τις νέες του αποκαλύψεις για την σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία. Δείτε την αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα, στην οποία ανέφερε, "Θέλω να μείνω στις Άγριες Μέλισσες αλλά είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας".

O Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος υποδύεται τον Κυπραίο που αγάπησε το κοινό στις Άγριες Μέλισσες μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, "Το Πρωινό", τόσο για την συνέχεια της σειράς, όσο και για τον χαρακτήρα του που όπως έχει ακουστεί θα μας αποχαιρετήσει την επόμενη σεζόν.

Όλα όσα ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες

Αρχικά μίλησε για την απόφασή του να μην είναι του χρόνου στη σειρά, όπου και ανέφερε, «Δεν είναι κάτι προσωπικό. Με την Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα dead line μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα.»

Και συνέχισε λέγοντας, «Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χειμώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας».

Η αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή του ANT1 για το πότε φεύγει ο Στάνκογλου από τις Άγριες Μέλισσες

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά λοιπόν, εκτός από το spoiler που έδωσε για την σειρά επιβεβαιώνοντας και τα όσα ήδη σας είχαμε πει, έκανε ακόμα μια αποκάλυψη αναφορικά με τον χρόνο που αναμένεται να φύγει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Να πούμε ότι την αποχώρησή του είχε επιβεβαιώσει και ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, που μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει μεταξύ άλλων: "Ο Γιάννης νομίζω δεν θα είναι του χρόνου στη σειρά, όπως είπε και ο ίδιος, ήρθε η ώρα να πληρώσει (σ.σ. ο Κυπραίος)" .

Ειδικότερα λοιπόν σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η αποχώρηση του ηθοποιού θα γίνει μετά το 150ο επεισόδιο.