Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το συμβόλαιο στον ALPHA: "Από το Νοέμβρη..."

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το συμβόλαιο στον ALPHA:

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το συμβόλαιο στον ALPHA, τους άφησε όλους άφωνους. Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Εγώ μπήκα σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου με το κανάλι από τον Νοέμβριο".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στο τιμόνι του Happy Day εδώ και 6 χρόνια και πολλοί αναρωτιούνται για το ποιο θα είναι το μέλλον του, ειδικά τώρα με την πανδημία που εικρατεί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται και μίλησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη στο tv κους κους του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχεις κάνει;

Θεωρείται δεδομένο το ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Αλλαγές θα δούμε στην ομάδα;

Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα λόγω της πανδημίας, που όλα τα άλλα θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο…

Όλα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το συμβόλαιο στον ALPHA

Έχεις φανταστεί μετά το Happy Day στον Alpha τι θα ήθελες να κάνεις;

Κατά καιρούς σκέφτομαι διάφορα, αλλά απολαμβάνω αυτά τα ωραία που κάνω τώρα. Το Happy Day στον Alpha μού έχει χαρίσει μία θέση στη ζωή των τηλεθεατών το πρωί που ξυπνούν και πίνουν τον καφέ τους. Λόγω αυτής της εκπομπής, έχω δεχτεί τέτοια αγάπη από τον κόσμο που για μένα είναι παράσημα στην τηλεοπτική μου στολή…

Η επαγγελματική σχέση με τον Alpha είναι τόσο ισχυρή που κατά περιόδους που σου γίνονται προτάσεις το σκέφτεσαι;

Κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προσεγγίσεις – προτάσεις. Και φέτος για την ακρίβεια, μου έγιναν. Εγώ μπήκα σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου με το κανάλι από τον Νοέμβριο, οπότε για εμένα αυτή η επιθυμία του σταθμού να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας τόσο νωρίς ήταν και από τις δύο πλευρές απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αγάπης που υπάρχουν. Οπότε κι εγώ δεν θα μπορούσα από το να είμαι πιστή. Σοκ έπαθε ωστόσο πριν λίγες μέρες και με κάτι άλλο που άκουσε στην εκπομπή της.