Η Ολυμπία Χοψονίδου έβγαλε στη δημοσιότητα την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Θα «λιώσετε» μόλις την δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ολυμπία Χοψονίδου έβγαλε στη δημοσιότητα την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Η Ολυμπία Χοψονίδου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και το 6ο παιδάκι της πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είναι μια full time μαμά και το ευχαριστιέται όσο δεν πάει. Μάλιστα, έβγαλε στην δημοσιότητα την πιο τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της και «λιώσαμε».

Το μοντέλο έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και ειδικά τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την καραντίνα έχει ακόμη περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί τους, παίζοντας στο σπίτι, αλλά και διαβάζοντας τα μαθήματα τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο σύζυγος της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια, και παρόλο που στο σπίτι όπως θα δείτε επικρατεί χαμός αφού είναι 6 παιδιά, λατρεύουν τα παιχνιδία τους.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες

Ολυμπία Χοψονίδου κόρη

Λίγες ημέρες πριν είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση με την κόρη της

Μπορεί προς το παρόν η Ολυμπία Χοψονίδου και η οικογένειά της να μένουν διαρκώς στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ωστόσο φαίνεται πως το μοντέλο απολαμβάνει κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κόρη της και δε διστάζει να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μικρή κόρη του ζευγαριού, ήρθε στον κόσμο πριν από δύο μήνες και έχει κάνει την οικογένεια πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα 6 πλέον παιδιά της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σωρό στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της με τα παιδιά και τον Βασίλη Σπανούλη,

Έτσι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία με το μωράκι της.

Ολυμπία Χοψονίδου κόρη