Λάουρα Νάργες: Χαρμόσυνα νέα για την πρώην παίκτρια του Survivor - Τι συνέβη;

Η φωτογραφία που μας έλιωσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάουρα Νάργες: Χαρμόσυνα νέα για την πρώην παίκτρια του Survivor - Τι συνέβη;

Χαρμόσυνα τα νέα για την πρώην παίκτρια του Survivor. Τι έγινε στην οικογένεια της Λάουρα Νάργες που έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας έλιωσε;

Μια χαρμόσυνη είδηση ήρθε από την Λάουρα Νάργες με την ίδια να κάνει μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Σε αυτή την βλέπουμε μαζί με την ανιψούλα της η οποία, όπως μας ενημερώνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, είχε γενέθλια.

Η περήφανη θεία θέλησε λοιπόν να στείλει τις όμορφες ευχές τις στο κοριτσάκι που έγινε 4 χρονών. Μάλιστα να σας πούμε ότι η ίδια σε άλλη ανάρτηση είχε ανεβάσει ένα αδημοσίευτο βίντεο από το Survivor.

Στην ανάρτηση που έκανε τώρα λοιπόν ανέβασε την όμορφη φωτογραφία και έγραψε ένα τρυφερό κείμενο για την μικρή της οικογένειας που είχε τα γενέθλιά της.

"It’s Gigi‘s Birthday! Το μονοκεράκι της οικογένειας γίνεται 4 σήμερα! Και της ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο με μπόλικο ροζ, γκλίτερ και στρας (όχι που δεν είχε να μοιάσει...)! Χρόνια πολλά ανιψάκι μου" έγραψε στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί.

Χαρμόσυνα νέα πέρα από την Λάουρα Νάργες έφερε και ο Σάκης Ρουβάς - Τι ανακοίνωσε;

Ο Σάκης Ρουβάς, πρόκειται να βγάλει το νέο του τραγούδι, το οποίο θα είναι αγαπημένο hit της Άνοιξης. Ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού και απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να δουλεύει, για αυτό και σε λίγες ώρες θα ακούσουμε το νέο του κομμάτι.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την αφίσα του νέου του τραγουδιού το οποίο ονομάζεται «Η νέα μου θάλασσα» και θα κυκλοφορήσει σήμερα το απόγευμα.

«To νέο μου single "Η Μέσα Μου Θάλασσα" κυκλοφορεί αύριο στις 17:00. Συντονιστείτε στο κανάλι μου στο YouTube για να το ακούσετε πρώτοι. Link in Bio #newsong #tomorrow #IMesaMouThalassa», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του, ο Σάκης Ρουβάς.