Φαίη Σκορδά: "Και αρχίζουν να κλαίνε..." - Το απίστευτο σκηνικό με τα παιδιά της

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά:

Ένα απίστευτο σκηνικό που έγινε με τα παιδιά της διηγήθηκε στον αέρα του ANT1 η Φαίη Σκορδά που είπε ότι "άρχισαν να κλαίνε". Τι τους έκανε;

Ειδικότερα η Φαίη Σκορδά μίλησε σήμερα στην εκπομπή της, Πρωινό, για το δύσκολο βράδυ που είχε. Όπως είπε τα παιδιά της δεν κατάφεραν να κοιμηθούν ως τις 4 τα ξημερώματα. "Και τα δικά μου άρχισαν να κλαίνε" είπε σε κάποιο σημείο η Φαίη Σκορδά, όσο εξιστορούσε τα όσα έγιναν.

Καλεσμένος της παρουσιάστριας ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης και σε κάποιο σημείο η ίδια είπε μια ιστορία από τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Η ίδια λοιπόν θέλησε να πει ένα παραμύθι στα παιδιά της, ωστόσο διάλεξε ένα με τον Βαν Κογκ και την ζωή του διάσημου ζωγράφου, που δεν είναι και ότι το πιο ευχάριστο.

Αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά της να βάλουν τα κλάματα και να μην κοιμούνται όλο το βράδυ. "Με εκδικήθηκαν" είπε η παρουσιάστρια χαριτολογώντας. Δείτε ωστόσο και την βόμβα που πέταξε στην εκπομπή της. Τι θα γίνει;.

Η ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας για την Φαίη Σκορδά που είπε το απίστευτο σκηνικό με τα παιδιά της

Τα γενέθλια του είχε χθες ο μεγάλος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης. Οι συντελεστές της εκπομπής “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” ευχήθηκαν στον παρουσιαστή σήμερα τα καλύτερα για το γιο του και εκείνος αναφέρθηκε σε εκείνα και πως περνάνε την καραντίνα.

“Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους, γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πέρασε τη μέρα του Πάσχα μαζί με τα παιδιά του και τη Φαίη Σκορδά, αφού όπως είπε αυτό συμβαίνει όταν κάποιος τους γιους του έχει γενέθλια.