Άναψε "φωτιές" η Κατερίνα Στικούδη με το καυτό μαγιό της

Η φωτογραφία της μας πέθανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναψε

"Φωτιές" άναψε η Κατερίνα Στικούδη που φόρεσε ένα καυτό μαγιό και ανέβασε μια φωτογραφία που έριξε το Instagram. Η ίδια απολαμβάνει το ήλιο και μοιράζει εγκεφαλικά.

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να κάνει καραντίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κατάφερε να απολαύσει τον ήλιο που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, έστω και από τον κήπο της. Η φωτογραφία που ανέβασε ως story στο Instagram είναι άκρως αποκαλυπτική.

Να σας πούμε βέβαια ότι για ηλιοθεραπεία βγήκε στον μπαλκόνι της και η Ιωάννα Τούνη που επίσης μας ξεσήκωσε με την ανάρτηση που έκανε. Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αυτή είναι και η φωτογραφία της Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη με μαγιό

Από το καυτό μαγιό στα άσχημα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Τι συμβαίνει;

Ο ΣΚΑΙ ήταν ένας από τους πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς που όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού αποφάσισε και διέκοψε άμεσα όλες τις εκπομπές του αφού το πρώτο που προέχει για τους ιθύνοντες είναι η ασφάλεια όλων. Μέχρι και εχθές οι μόνες εκπομπές που έπαιζαν live ήταν ενημερωτικές και μάλιστα τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας. Βέβαια, ακόμα τηρούνται αλλά είχαμε δυο σοβαρές τηλεοπτικές επιστροφές.

Η μία φυσικά ήταν του Νίκου Μουτσινά και η άλλη του Γιώργου Λιάγκα που με το καλησπέρα σας αποκάλυψε κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό και δεν το γνώριζε κανείς - δείτε εδώ. Μπορεί, λοιπόν, με μεγάλη προσοχή το κανάλι του Φαλήρου να αποφάσισε σιγά σιγά να επαναφέρει κάποια projects αλλά... αυτό που φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του γι αυτή την σεζόν είναι το παιχνίδι που παρουσίαζε η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη, My Style Rocks.

Παρά το γεγονός πως η συνεργασία μεταξύ των δυο είναι άψογη το παιχνίδι είναι... αρκετά επικίνδυνο να επανέλθει γιατί είναι από τα λίγα projects που δεν μπορούν να γυριστούν με λιγότερο από 10 άτομα σε έναν χώρο. Παίκτριες, παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και κάμεραμάν προσπερνούν κατά πολύ το όριο των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται σε έναν κλειστό χώρο ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης και για το λόγο αυτό, όπως μου μετέφερε έμπιστη πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog η επιστροφή του παιχνιδιού μόδας είναι δύσκολη.

Ακόμα κι αν υπάρξει άρση των μέτρων ο ΣΚΑΙ δεν θέλει να το ρισκάρει οπότε έχει πέσει η πρόταση στο τραπέζι να συνεχιστεί από εκεί που έμεινε του χρόνου... Το τι θα συμβεί τώρα κανείς δεν το ξέρει ακόμα... οπότε, αναμένουμε!