"Έσκασε" απάντηση από την Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά

"Είναι πολύ ειλικρινές αυτό…"

Έσκασε η απάντηση από την Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε τα όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά για το unfollow στην Βίκυ Καγιά. Τι ανέφερε η couch για την πρώην συνεργάτιδά της;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το unfollow, αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον τελευταίο καιρό τις δύο γυναίκες να είναι μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Άλλωστε η Χριστοπούλου πλέον βρίσκεται σε άλλο κανάλι με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Η ίδια λοιπόν σε σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και επιβεβαίωσε τις φήμες για το Instagram.

"Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μετά την απάντηση για την Βίκυ Καγιά δείτε όμως και το μήνυμα της Έλενας Χριστοπούλου που συγκίνησε

Ειδικότερα η Έλενα Χριστοπούλου, ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

“Θυμάσαι την Άνοιξη του '20 που μείναμε πολύ καιρό κλεισμένοι σπίτια μας? Δεν πηγαίναμε στις δουλείες μας, δεν βλέπαμε τους φίλους μας ΑΛΛΑ δεν είπαμε ποτέ πάλι πως βαριόμαστε, κλαίγαμε για λογούς σοβαρούς πια, βάλαμε στην θέση που τους αντιστοιχεί τους επιστήμονες , τους ανθρώπους που δουλεύανε έξω κάθε ημέρα για να είμαστε εμείς καλά, σταματήσαμε να θεοποιούμε αυτούς που δεν αξίζουν, ήρθαν οι αξίες της ζωής εκεί που τους έπρεπε , είδαμε το γαλάζιο του ουρανού μας χωρίς γκρίζο χρώμα, αγαπήσαμε πιο πολύ την φύση, ψάξαμε απεγνωσμένα για τέχνη, ποίηση, πίνακες , βιβλία, τραγούδια με στίχους που μιλάνε στην καρδιά, μας ένοιαξε επιτέλους να είναι καλά ο διπλανός μας, καταλάβαμε ότι στα σύνορα μας έχουμε ήρωες, και ξεκαθαρίσαμε μέσα μας ότι πια θα αλλάξουν όλα γιατί όπως ήταν πριν ... δεν πηγαίναμε πουθενά*

Γιατί πολλοί ήμασταν κωλοσιαια ρηχοί και βολεμένοι στο τίποτα * Οπότε δεν αποθεώσαμε ποτέ ξανά το ψέμα , τις θεωρίες χωρίς αποτέλεσμα , την δημοσιοσχετιστικη συμπεριφορά των πολλών γιατί μάθαμε να δίνουμε βάση στις πράξεις ... γιατί τότε στην πανδημία του '20 αυτά μας έσωσαν οι ΠΡΑΞΕΙΣ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! Όμως τα καταφέραμε τότε στην πανδημία του '20 γιατί όταν θέλουμε μπορούμε γιατί είμαστε αυτός ο υπέροχος λαός ! Λίγο εμείνει .. για να γελάμε και πάλι έξω αγκαλιασμένοι! Κάντε υπομονή”.