Η Άννα Βίσση έκανε το σχόλιο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Τι είπε για την καραντίνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Βίσση έκανε το σχόλιο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Η Άννα Βίσση θέλησε με τη σειρά της να πάρει κι εκείνη θέση για την καραντίνα και την όλη κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, κάνοντας ένα σχόλιο το οποίο είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε από εκείνη, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να τοποθετείται για θέματα επικαιρότητας, αλλά όταν το κάνει, επιλέγει να τα σχολιάσει με τον δικό της τρόπο, ο οποίος είναι σε κάθε περίπτωση ξεχωριστός και ικανός να τραβήξει τα βλέμματα και να κλέψει εντυπώσεις.

Έτσι λοιπόν θέλησε με τη σειρά της να σχολιάσει το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τον κορωνοϊό αλλά και την καραντίνα που έχει επιβληθεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ σήμερα και η Δέσποινα Βανδή πέταξε από τη μεριά της μία ατάκα σκέτη φωτιά για την Άννα Βίσση και την φημολογούμενη κόντρα τους.

Η τραγουδίστρια είναι κι αυτή από τους ανθρώπους που μένουν στο σπίτι προκειμένου να προστατευθούν και να προστατεύσουν τους γύρω τους, συμβάλλοντας στην αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Έτσι, θέλοντας να αντιμετωπίσει τα όσα γίνονται με χιούμορ, η Άννα Βίσση θυμήθηκε ένα από τα παλιά αγαπημένα της τραγούδια, το οποίο περιγράφει με τον πιο κατάλληλο τρόπο την κατάσταση που βιώνουμε.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρεται στο στίχο που θέλει την Άννα Βίσση να μένει κλεισμένη στο σπίτι εδώ και δυο μήνες, ενώ τον χαρακτηρίζει ξεκάθαρη προφητεία, ήδη από το 1992.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και το μήνυμα με το οποίο τη συνόδευσε

Η τραγουδίστρια βρήκε εξαιρετικά ευφυές το συγκεκριμένο σχόλιο και έτσι το έκανε αναδημοσίευση, προσθέτοντας στη λεζάντα: «Και λίγα είπα...».