Έφτασε η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η ανακοίνωση που περιμέναμε όλοι για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μόλις έφτασε, και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό που πρόκειται να συμβεί με τον τραγουδιστή, ο οποίος θα μας κρατήσει συντροφιά μέσα στην καραντίνα!

Τι καλύτερο από το να περάσεις την ώρα σου όσο βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι ακούγοντας τις αγαπημένες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Παρασκευή 24 Απριλίου στις 8 το βράδυ στον Ρυθμό 949, στο YouTube κανάλι του Ρυθμού 949 και στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook, σε μια μοναδική online εμφάνιση.

Ο σύγχρονος Έλληνας ερμηνευτής, θα μας ταξιδέψει στις μεγάλες επιτυχίες που έγραψε, ερμήνευσε και μας έκανε να αγαπήσουμε και να τραγουδάμε με την ψυχή μας.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Μιας και λέμε ωστόσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, είδατε την τρυφερή ανάρτηση με την Ζέτα Μακρυπούλια; Την έχουμε εδώ και θα "λιώσετε"!

Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία στο Ρυθμό

Η ανακοίνωση για τις εμφανίσεις Μελίνας Ασλανίδου - Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια ανακοίνωση βγήκε για τις εμφανίσεις του σχήματος Μελίνας Ασλανίδου και Μιχάλη Χατζηγιάννη στο θέατρο Βεργίνα. Συγκεκριμένα, μετά τα έκτακτα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις.

Ανάμεσα σε αυτές και το θέατρο Βεργίνα όπου εμφανίζοντας οι δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Τι γράφει η δημόσια ανακοίνωση μετά τα άσχημα γεγονότα που έχουν σημειωθεί;

«Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων υγείας όλες οι παραστάσεις του Vergina Theatro αναβάλλονται! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για επιπλέον ανακοινώσεις», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του θεάτρου.