Σοκάρει η Αθηναΐς Νέγκα για τον κορωνοϊό - «Το δύσκολο ήταν...»

Έτσι βίωσε την ασθένεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει η Αθηναΐς Νέγκα για τον κορωνοϊό - «Το δύσκολο ήταν...»

H Αθηναΐς Νέγκα, μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, επέστρεψε στο MEGA και μέσα από τα λόγια της, σοκάρει για το πώς βίωσε την ασθένεια, εξηγώντας πως δε θέλησε να κάνει το τεστ, ενώ το δύσκολο ήταν να επιβιώσει με το φαγητό του άντρα της.

H γνωστή παρουσιάστρια ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, και μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να εξηγήσει πως ο κορωνοϊός για την ίδια δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και πως το αντιμετώπισε με μεγάλη ηρεμία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει το τεστ, μιας και όπως εξήγησε η ίδια, δεν ήθελε να απασχολήσει ένα νοσοκομείο ενώ είχε τόσο λίγο πυρετό.

Μάλιστα δε δίστασε να αστειευτεί με την όλη κατάσταση και να σχολιάσει πως το μόνο αρνητικό ήταν ότι έπρεπε να τρώει το φαγητό του άντρα της, ενώ εξαιρετικά συγκινητικά ήταν τα λόγια της πριν από λίγο καιρό ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα στο Live News

«Έχασα κιλά. Αν ήταν κορωνοϊός αυτό που πέρασα, γιατί η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια παρατεταμένη ίωση. Δεν πήγα ποτέ να κάνω το τεστ, γιατί δεν ήθελα να απασχολήσω μια εφημερία σε ένα νοσοκομείο με το 37,8 πυρετό που είχα. Μέχρι 38 έφτασε ο πυρετός μου», σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Όταν έχεις γρίπη για πάνω από 3-4 μέρες που είναι η συνηθισμένη γρίπη, και αυτό το πράγμα κρατάει πάνω από μία εβδομάδα, και δεν τρως τίποτα, και δεν έχεις όρεξη, και βήχεις, ναι, είσαι καταβεβλημένος. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, θα ήταν ψέμα.

Δεν άκουσα ποτέ κανέναν από το περιβάλλον μου να έχει νοσήσει. Οπότε και εγώ υποθέτω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ασυμπτωματικοί ανάμεσά μας.

Στο σπίτι όταν περάσανε δύο τρεις μέρες και κατάλαβα ότι δεν έχω μια κοινή γρίπη, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, όπου δεν έπρεπε να μπουν τα παιδιά. Τα παιδιά μου είναι δέκα και δύο ετών. Ο άντρας μου δεν έμπαινε μέσα, μου άφηναν το φαγητό έξω από το δωμάτιο», ανέφερε η ίδια.

«Το δύσκολο στο σπίτι ήταν να επιβιώσουμε με τη μαγειρική του άντρα μου. Γιατί χρειάστηκε να μαγειρέψει αυτός όσο ήμουν άρρωστη. Αλλά το περάσαμε αυτό το δύσκολο κομμάτι μια χαρά. Με αγχώνει όμως πολύ το κομμάτι το οικονομικό και το εργασιακό. Αισθάνομαι ότι δεν σώζεται το πράγμα με επιδόματα. Το να δίνεις επιδόματα σε ανθρώπους για 45 ημέρες, και για άλλες 45 ημέρες να μην μπορεί να τους απολύσει ο εργοδότης, και μετά να μένουν στο έλεος του τι πρόκειται να συμβεί, για εμένα δεν σημαίνει τίποτα», τόνισε η Αθηναΐς Νέγκα.