MasterChef: Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλους τους κριτές - «Δε μας σεβάστηκες»

Οριακά δεν δοκίμασαν το πιάτο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλους τους κριτές - «Δε μας σεβάστηκες»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη από αυτούς που επέστρεψαν, να κάνει τους κριτές έξαλλους, μιας και όπως του εξήγησαν, τόσο μέσα από τη στάση του όσο και μέσα από το πιάτο που παρουσίασε, έδειξε πως δεν τους σεβάστηκε.

Το σημερινό επεισόδιο επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους, μιας και παλιοί παίκτες εισέβαλαν στο πλατό και μπήκαν για να μαγειρέψουν διεκδικώντας εκ νέου τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ανάμεσά τους, και ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι. Η σημερινή του εμφάνιση, έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών, όχι όμως και των κριτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει πριν ακόμα δοκιμάσει το πιάτο, πως ίσως αυτή η χαλαρότητα που δείχνει να μην αρμόζει σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Τα πράγματα μόνο χειρότερα έγιναν στη συνέχεια για τον Ηλία, μιας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που δοκίμασε το πιάτο του, σχολίασε πως αυτή η χαλαρότητά του βγαίνει και στο πιάτο που έφερε και αυτό αποτελεί ένδειξη πως δε σεβάστηκε ούτε τους κριτές ούτε και τους παίκτες που έχουν ήδη φτάσει στους 9.

Η Μαρία βέβαια σχολίασε για ακόμα μία φορά τον συμπαίκτη της, λέγοντας πως αν είχε την ευκαιρία θα κατέβαινε να φτύσει το πιάτο του, ενώ νωρίτερα είχε κάνει ένα πικρόχολο σχόλιο και για τη Μάρλεν.

Το σχόλιο της Μαρίας για τους παλιούς παίκτες

«Ωραία, όπως μπήκατε, έξω απ’ εδώ», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη, ενώ η Κατερίνα Λένη σχολίασε με νόημα για την επιστροφή των παικτών: «Τι ωραία! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα. Χαίρομαι απίστευτα που είδα τον Ηρακλή, τελεία!».

«Οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς…

Και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε η Μαρία Μπέη.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: