MasterChef: Ανατροπή με τους παίκτες που μπαίνουν στον διαγωνισμό

Άφωνοι όλοι στην ανακοίνωση των κριτών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ανατροπή με τους παίκτες που μπαίνουν στον διαγωνισμό

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε μία μεγάλη ανατροπή να συμβαίνει με τους παίκτες που τελικά θα μπουν στον διαγωνισμό, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν πως η απόφασή τους άλλαξε και πάνω από ένας παίκτης θα πάρουν την πολυπόθητη ποδιά.

Οι παλιοί παίκτες εισέβαλαν σήμερα στο πλατό του MasterChef, με σκοπό να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα στους επίδοξους Έλληνες MasterChef.

Για να το κάνουν ωστόσο αυτό, έπρεπε πρώτα να περάσουν μία μαγειρική δοκιμασία, μέσα από την οποία αναδείχθηκε νικήτρια η Μαριάννα, η οποία έφτιαξε ένα γλυκό, σχετικό με αυτό που την είχε κάνει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό, και πήρε έτσι για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να μπει στο σπίτι.

Φυσικά τα σχόλια δεν έλειψαν, με την Μαρία να σχολιάζει ξεκάθαρα στην κάμερα, απευθυνόμενη στην συμπαίκτριά της, πως δεν χάρηκε που μπήκε στο παιχνίδι.

Η ανατροπή πάνω στην ανατροπή

Η ιστορία ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, αφού οι κριτές, έχοντας ανακοινώσει το όνομα της Μαριάννας για την επιστροφή της στον διαγωνισμό, ξεκαθάρισαν πως δοκίμασαν μερικές πολύ καλές προσπάθειες και γι΄αυτό αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία.

Ο κάθε κριτής λοιπόν, αξιολόγησε τις προσπάθειες των παικτών που ήταν στην ομάδα του και ανέδειξε έναν νικητή, με τον Γιώργο, τη Μάρλεν, η οποία είχε πει μία τρελή ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά νωρίτερα, και τον Ηλία, να διεκδικούν εκ νέου την ευκαιρία για να μπουν στον διαγωνισμό.

Οι τρεις τους, υποβλήθηκαν σε ακόμα μία δοκιμασία, στην οποία κλήθηκαν να ακολουθήσουν τον σεφ και να φτιάξουν ένα πιάτο πιστή αντιγραφή με αυτό που έφτιαξε εκείνος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσε τεστ γευσιγνωσίας.

Τα σχόλια δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά, με την Μαρία να λέει πως δε θα ήθελε να δει κανέναν από τους τρεις τους να μπαίνουν στο παιχνίδι.