Δέσποινα Βανδή: Για τζόκινγκ με αποκαλυπτικό σορτσάκι - Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Για τζόκινγκ με αποκαλυπτικό σορτσάκι - Κοιτούσαν όλοι τα πόδια της

Η Δέσποινα Βανδή συνηθίζει να βγαίνει για τζόκιγνκ δυο φορές την εβδομάδα σε εξωτερικό χώρο και ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε προσφάτως με αποκαλυπτικό σορτσάκι και... όλοι είχαν μείνει στο δρόμο και κοιτούσαν τα πόδια της.

Όταν δεν βρίσκεται στις μουσικές πίστες ή στην τηλεόραση, η κουζίνα του σπιτιού της είναι το μικρό προσωπικό της βασίλειο. Ο χώρος που δημιουργεί, που νιώθει ο εαυτός της όταν μαγειρεύει για την οικογένειά της, που την αποφορτίζει από τη δουλειά της. Αυτές τις σχεδόν 25 μέρες που είναι σε καραντίνα, η Δέσποινα απλά μεγαλουργεί!

Τηγάνια και κατσαρόλες… πήραν φωτιά, καινούργιες συνταγές βγήκαν από το συρτάρι της, νέοι πειραματισμοί γεύσεων τέθηκαν σε εφαρμογή. Χωρίς, βέβαια, να ξεφεύγει από μότο της που είναι «πάντα τρώμε υγιεινά αλλά νόστιμα». Φυσικά, όμως, υπήρξαν και κάποιες παρασπονδίες λόγω Πάσχα, με συνταγές γλυκών και μεζέδων. Η Δέσποινα, ωστόσο, εκτός από την κουζίνα της, έχει και το μικρό της γυμναστήριο στο σπίτι όπου συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της, αλλά όπως βλέπετε και στον φωτογραφικό φακό του YOU εξακολουθεί να κάνει δύο φορές την εβδομάδα και τζόκινγκ στην αγαπημένη της παραλία στο Καβούρι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Μάλιστα, στη διαδρομή συνάντησε και δύο καλούς της φίλους και έκαναν μαζί την εξάσκησή τους. Με περπάτημα αρχικά και μετά τρέξιμο, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα δίπλα στη θάλασσα που τόσο λατρεύει η ίδια. Βέβαια, η καθημερινότητα της Δέσποινας δεν έχει μόνο μαγειρική, γυμναστική, παιχνίδια με επιτραπέζια με τα δύο της παιδία, τη Μελίνα και τον Γιώργο, αλλά και τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

Έχει και διάβασμα, περισυλλογή και πιο εσωτερικές αναζητήσεις. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα γνωστού site αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις της στο πρωτότυπο ημερολόγιο της καραντίνας της. Ξεκινώντας από το αγαπημένο της παιδικό μυθιστόρημα, την «Πολυάννα», φτάνοντας μέχρι τον Ηράκλειτο που διδάχθηκε στο πανεπιστήμιο, και τις ώρες κοινής ησυχίας που τις επέβαλλε η μητέρα της το μεσημέρι και εκείνη το εκμεταλλευόταν δημιουργικά, καταλήγει λέγοντας: «Να μάθουμε να εκτιμούμε την αξία της κάθε στιγμής, ακόμα και της ρουτίνας μας! Λέω απλά πως τα συρτάρια και οι ντουλάπες του σπιτιού μας είναι μεν μια καλή αρχή αλλά ας μη μείνουμε μόνο σε αυτό! Ας πάμε και λίγο πιο μέσα, μέσα μας! Και μπορούμε να επιλέξουμε από την ντουλάπα της ψυχής μας να ντυθούμε αισιόδοξοι, δυνατοί, με ευγένεια, με αγάπη! Ευκαιρία να πετάξουμε ό,τι είναι παλιό και δεν ταιριάζει με τον καλύτερο εαυτό μας! Να επαναπροσδιορίσουμε την αξία των πραγμάτων που μας κάνουν ευτυχισμένους!».

Τζόκινγκ με βιντεοκλήση!

Δέσποινα Βανδή γυμναστική

Ακόμη και την ώρα της γυμναστικής της η Δέσποινα μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο μέσω βιντεοκλήσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έχοντας πάντα στην έννοια της τα αδέρφια, τη μαμά και τα ανίψια της που ζουν στην Καβάλα, αλλά και την αδερφή του Ντέμη και την αγαπημένη της πεθερά που ζει στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος είναι, άλλωστε, από τις ελάχιστες φορές που η οικογένεια δεν μετέβη αυτές τις μέρες στο πατρικό του Ντέμη Νικολαΐδη για να περάσουν το Πάσχα όλοι μαζί.

Να υπενθυμίσουμε πως... προσφάτως επίσης η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι πλαστικές έχει κάνει. Θέλετε να μάθετε; Πατήστε εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ