Κωνσταντίνος Αργυρός: Καθόταν στο Ζάππειο και ξαφνικά εμφανίστηκε η...

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Καθόταν στο Ζάππειο και ξαφνικά εμφανίστηκε η...

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια πρόσφατη μετακίνησή του στο Ζάππειο κι εκεί που καθόταν αμέριμνος εμφανίστηκε ξαφνικά για έλεγχο η αστυνομία!

Ασυνήθιστος να μένει χωρίς δραστηριότητες και μακριά από τις μουσικές σκηνές, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται και εκείνος σε κατ’ οίκον περιορισμό τις τελευταίες 20 ημέρες στο σπίτι του στο Κολωνάκι - δείτε φωτογραφίες από μέσα - και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπάσει τη ρουτίνα. Παίζοντας συχνά μουσική στο πιάνο ή στην κιθάρα, μιλώντας με φίλους και την οικογένειά του στο τηλέφωνο, βλέποντας ταινίες, παίζοντας με τις ώρες στο play station, διαβάζοντας και πάντα κάνοντας γυμναστική μέσα στο σπίτι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Προς χάριν των θαυμαστριών του στα social media μάς έδειξε και το ταλέντο του στη μαγειρική, φτιάχνοντας όμως συνταγές με ελάχιστες θερμίδες και απολύτως υγιεινές, με προτίμηση στα ψητά ψάρια με λαχανικά. Απ’ ό,τι διαπιστώσαμε από τα βίντεο που ανεβάζει στα social media, δεν φαίνεται να έχει δίπλα του κάποια γυναικεία συντροφιά, εκτός αν έχει βρει και πάλι τρόπο να μας το κρατήσει κρυφό. Σε μία από τις ελάχιστες εξόδους του, ο φωτογραφικός φακός τού YOU τον εντόπισε στο Ζάππειο με δύο κολλητούς του φίλους να... λιάζεται στα σκαλοπάτια του Μεγάρου. Ο Κωνσταντίνος πήγε με τα πόδια από το Κολωνάκι στον Εθνικό Κήπο για τζόκινγκ και στο τέλος, επειδή η μέρα ήταν ηλιόλουστη, αποφάσισε να πάρει λίγες δόσεις... βιταμίνης D.

Η παραμονή κράτησε μόνο λίγα λεπτά, κάποιοι τον αναγνώρισαν αλλά εκείνος αναγκαστικά τους κράτησε σε... απόσταση και λίγο αργότερα πήρε πάλι τον δρόμο της επιστροφής πεζός.

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός αστυνομία Ζάππειο

Τα μέτρα είναι αυστηρά για όλους και ο τραγουδιστής δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Έτσι δέχτηκε, όπως και άλλοι γύρω του, τον καθιερωμένο έλεγχο από τους αστυνομικούς. Ήταν προετοιμασμένος, δεν ένιωσε καμία έκπληξη και βρέθηκε καθόλα νόμιμος επιδεικνύοντας το γραπτό μήνυμα για μετακίνηση με κωδικό για άθληση, ενώ αφού έδειξε την ταυτότητά του, ο αστυνομικός που ωστόσο είχε προλάβει να τον αναγνωρίσει, αποφάσισε να αποχωρήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ