Απίστευτη η κουζίνα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Eίναι όλη λευκή

Θα πάθεις την πλάκα σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη η κουζίνα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Eίναι όλη λευκή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην είναι πολύ λάτρης των social media, ωστόσο όταν κάνει κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την κουζίνα του, η οποία είναι όλη λευκή και απίστευτη.

Ο τραγουδιστής παραμένει μέσα στο σπίτι του ακολουθώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, προσπαθεί να περάσει την καραντίνα όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο ωραίους άνδρες της ελληνικής showbiz και όπως παρατηρήσαμε έχει όλο το πακέτο. Εκτός από απίστευτη φωνή, αλλά και ομορφιά, έχει και ικανότητες που εντυπωσιάζουν στην μαγειρική.

Το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα του, την ώρα που είχε μαγειρέψει ένα νόστιμο φαγητό και το έβαζε στην κουζίνα.

Από το βίντεο του, είδαμε και την απίστευτη διακόσμηση της κουζίνας του σπιτιού του η οποία είναι πολύ νεανική. Συγκεκριμένα, είναι σε λευκό χρώμα τα ντουλάπια της.

Η φωτογραφία από την κουζίνα του

Κωνσταντίνος Αργυρός κουζίνα σπιτιού

Όπως φαίνεται το λευκό και το μαύρο είναι τα αγαπημένα του χρώματα, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ακόμη φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του, που όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι πολύ εντυπωσιακό. Τα χρώματα στην διακόσμηση είναι κυρίως μαύρο γκρι και λευκό, ενώ ο καναπές του είναι όλος μαύρος.

«Η ελευθερία είναι εσωτερική υπόθεση. Μπορείς να είσαι κλεισμένος σπίτι & να νιώθεις ελεύθερος», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έχει βάλει στο σαλόνι του. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε είδαμε πόσο cozy και minimal είναι. Μάλιστα, το σαλόνι του είναι ακριβώς δίπλα από την αγαπημένη του γωνία που είναι το πιάνο του, το οποίο είναι σε λευκό χρώμα και άκρως εντυπωσιακό. Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες του για να έχει και την φωνή του σε... φόρμα.