Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Το μωρό είναι λίγο μεγάλο και μάλλον..."

Αποκλειστική αποκάλυψη! Πότε και πως θα γεννήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλορίντα Πετρουτσέλι:

Πώς είναι να είσαι έγκυος στην εποχή του κορωνοϊού; Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε μαζί μας τις αγωνίες αλλά και τις θετικές της σκέψεις, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που περιμένουν το μωρό τους. Ποιο είναι αυτό; Πως όλα θα πάνε καλά και πως με μπόλικη αγάπη και υπομονή... η κατάσταση δεν εγκυμονεί κινδύνους! Εκτός από αυτό μας αποκάλυψε πως το μωράκι της είναι λίγο μεγαλούτσικο, αλλά και τον τρόπο που θα γεννήσει!

Με τον άντρα της, Άρη Γούτο, έχουν ήδη αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση, αφού σε λίγες μέρες θα υποδεχτούν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους. Σε μια περίεργη εποχή η Φλορίντα θα ξαναγίνει μανούλα σε εντελώς πρωτόγνωρες και περίεργες συνθήκες - πόσο δύσκολο είναι για μια λεχώνα να μην έχει κοντά τη μητέρα της στο μαιευτήριο!

Φλορίντα, είχες μια καλή εγκυμοσύνη και σε λίγες μέρες θα κρατάς στα χέρα σου τον γιο...

Ναι, έχω μπει στον μήνα μου! Θα γεννήσω φυσιολογικά μάλλον τον Μάιο ή και πιο γρήγορα, αφού το μωρό είναι λίγο μεγάλο και μάλλον θα γεννήσω νωρίτερα από το προβλεπόμενο, δείτε μάλιστα πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της εδώ!

Πόσο διαφορετικά βίωσες αυτή την εγκυμοσύνη σου από την προηγούμενη;

Σίγουρα τώρα οι συνθήκες λόγω καραντίνας ήταν πιο δύσκολες. Υπήρχε ψυχολογική πίεση. Είμαι δραστήριος άνθρωπος, οπότε ήταν για μένα άβολο όλο αυτό, τώρα με την κοιλιά στο στόμα δεν μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα πριν. Βέβαια, το συνήθισα πια, δεν μου κακοφαίνεται τόσο.

Πηγαίνεις βόλτες έξω, περπατάς;

Δεν πολυβγαίνω, προτιμώ να κάνω διάδρομο στο σπίτι και γενικά έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα καθημερινό με την κόρη μου, ξυπνάμε, παίζουμε, κάνουμε μπάνιο, τρώμε την ίδια ώρα κι έτσι είναι πιο εύκολο να περάσει η μέρα μας. Η ρουτίνα βοηθά... Το ίδιο και ο άντρας μου που είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ