Σοκ στο Buckingham: H Meghan Markle όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Τρομερή αλλαγή

H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Megxit

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο Buckingham: H Meghan Markle όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Τρομερή αλλαγή

Σοκ επικρατεί στο Buckingham με την νέα εικόνα της Meghan Markle. Η ίδια έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το Megxit και η αλλαγή της είναι τρομερή. Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

H περιβόητη πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan Markle μετά την επιστροφή της στις ΗΠΑ και το Megxit είναι γεγονός, και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε χαμό στα social media.

H ίδια αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή Good Morning America, ένα από τα πιο δημοφιλή πρωινά σόου του πλανήτη, θέλοντας να μιλήσει για την νέα της δουλειά στο Disney+.

Και ενώ όλοι οι φανς της βασιλικής οικογένειας περίμενε να μιλήσει η Meghan Markle για κάτι πιο juicy, η ίδια επέλεξε να μιλήσει μόνο για την δουλειά της, ενώ την είδαμε και σε ένα κομμάτι από την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της.

Η Meghan Markle ήταν πιο χαλαρή και όμορφη από ποτέ, μακριά από τα άγχη του παλατιού και την πίεση της Βασίλισσας, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της μακριά και έχοντας γυρίσει σελίδα στην ζωή της. Δείτε όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε απόσπασμα από τη νέα δουλειά της Meghan Markle που προκάλεσε χαμό στα social media

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έγινε στις 3 Απριλίου και τα σχόλια δεν ήταν αυτά που περίμεναν. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική μετά από τρία χρόνια φάνηκε τελικά να μην είναι τόσο καλοδεχούμενο, ωστόσο ανάμεσα στα αρνητικά υπήρξαν και μερικά θετικά σχόλια που αναφέρονταν στο πόσο ωραία ακούγεται η φωνή της. Εσείς τι λέτε;

Μπορεί η Meghan και o Harry να σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο πλέον φαίνεται να χτίζουν και επίσημα την νέα τους ζωή μακρυά από το παλάτι. Σίγουρα πάντως δεν θα γλιτώσουν τα φλας των φωτογράφων καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι κάνουν με την ζωή τους, μακριά από την βασίλισσα.

Ορίστε και το tweet που ήρθε από το Disney+