Αθηναϊς Νέγκα: "Αυτά τα 800 ευρώ τα έχουν πάρει και άνθρωποι που δεν τα χρειάζονται"

Το ξέσπασμα για το επίδομα του κράτους και όλες οι λεπτομέρειες για το πως βίωσε τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηναϊς Νέγκα:

Ξεσπά η Αθηναϊς Νέγκα για το επίδομα του κράτους λέγοντας πως "αυτά τα 800 ευρώ τα έχουν πάρει και άνθρωποι που δεν τα χρειάζονται". Τι ανέφερε για το πως βίωσε τον κορωνοϊό η γνωστή δημοσιογράφος.

Για τη δική της μάχη με τον κορονοϊό μίλησε η Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή Live News του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η ίδια εκτός από την μάχη της αναφέρθηκε και στο επίδομα του κράτους που πήραν αρκετοί συμπολίτες μας.

Το ξέσπασμα της Αθηναϊς Νέγκα για το επίδομα των 800 ευρώ

«Αισθάνομαι ότι αυτά τα 800 ευρώ τα έχουν πάρει και πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν τα είχαν ανάγκη. Νομίζω ότι αυτό που θα με έκανε να αισθάνομαι πιο ασφαλής στο κομμάτι το εργασιακό, θα ήταν να δοθούν ισχυρότερα κίνητρα στους εργοδότες για να μην κάνουν απολύσεις στη συνέχεια» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

«Η οδηγία που υπήρχε όσο δεν ήμουν καλά ήταν ότι δεν σπάμε την καραντίνα αν αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Πραγματικά δεν αισθανόμουν ότι έπρεπε να ανησυχώ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ δύσπνοια, ήμουν εντάξει» εξήγησε στη συνέχεια η Αθηναΐδα Νέγκα.

«Είμαι υπέρ του να ανοίξει και να συνεχιστεί η ζωή με κάποιο τρόπο. Αν ανοίξουν τα σχολεία θα στείλω το παιδί μου. Δεν το λέω επειδή είμαι γενναία, αλλά επειδή γενικά για τα παιδιά είναι πιο ασφαλή τα πράγματα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια και κατέληξε γελώντας: «Ήταν η έξοδος του μήνα που ήρθα εδώ». κατέληξε να λέει για την μάχη της.

Η ίδια ωστόσο σόκαρε και με την αποκάλυψη του πως βίωσε την μάχη που έδωσε με τον ιο

Δείτε το βίντεο: