Έξαλλη η Αμάλ Αλαμουντίν με την Μέγκαν Μαρκλ - Τα κρυφά μηνύματα με τον Κλούνεϊ πίσω από την πλάτη της

Έρχεται ρήξη στην φιλία τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Αμάλ Αλαμουντίν με την Μέγκαν Μαρκλ - Τα κρυφά μηνύματα με τον Κλούνεϊ πίσω από την πλάτη της

Έξαλλη η Αμάλ Αλαμουντίν με την Μέγκαν Μαρκλ και τα κρυφά μηνύματα με τον Κλούνεϊ πίσω από την πλάτη της, αλλά και του πρίγκιπα Χάρι. Πληροφορίες θέλουν να έρχεται ρήξη στην φιλία των δυο ζευγαριών.

Εδώ και μήνες υπάρχουν θεωρίες πως ο γάμος του ηθοποιού με την Αμάλ βρίσκεται κοντά στο τέλος, τώρα φαίνεται να έχει μπει σε μία νέα κρίση λόγω της στενής φιλίας του με τη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ. Όπως αναφέρει ρο περιοδικό New Idea αναφέρει σε νέο δημοσίευμα ο Κλούνεϊ την βοηθά κρυφά ξαναρχίσει την καριέρα της τώρα άφησε το παλάτι.

Τα μηνύματα που έφεραν τον εκνευρισμό στην Αμάλ

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Αμάλ να έγινε πυρ και μανία μόλις ανακάλυψε τις κινήσεις του, ενώ νιώθει τρομερά άβολα για την σχέση των δύο φίλων. «Η Amal είναι πολύ τσαντισμένη γιατί ο George και η Meghan μιλούν αδιάκοπα οι δυο τους, κι εκείνη είναι έξω από τις συζητήσεις», αναφέρει η πηγή. Θεωρεί πως όλο αυτό είναι μεγάλη αγένεια, ειδικά επειδή ήταν εκείνη που τους ενθάρρυνε να είναι όλοι φίλοι.

 Αμάλ Αλαμουντίν Μέγκαν Μαρκ έξαλλη

Ωστόσο όπως λένε οι πληροφορίες οι δυο ηθοποιοί αρχικά αντάλλαζαν μηνύματα σε ένα group στο What’s app, μία ομάδα στην οποία βρισκόταν και η Αμάλ και ο Χάρι, όμως τώρα τελευταία μιλούν σε προσωπικά chats. Το περιοδικό στο εξώφυλλο του αναφέρει πάντως, πως οι δυο τους εθεάθησαν και σε έξοδο οι δυο τους, με την Αμάλ να έχει γίνει πυρ και μανία.

Ενώ Αμάλ και Μέγκαν κάνουν αρκετή παρέα τα τελευταία χρόνια οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δικηγόρος έχει ενοχληθεί με την στάση τους αυτή. Και όχι γιατί φοβάται πως θα συμβεί κάτι ανάμεσά τους, αλλά επειδή δεν είναι ωραίο να μιλούν πίσω από την πλάτη της.

Ωστόσο το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες έριξε και την απόλυτη "βόμβα" στο παλάτι.