Πάγωσε ο Νίκος Μουτσινάς μόλις είδε το... κεφάλι της Έλενας Χριστοπούλου

Κόκκαλο ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάγωσε ο Νίκος Μουτσινάς μόλις είδε το... κεφάλι της Έλενας Χριστοπούλου

Και όμως πάγωσε ο Νίκος Μουτσινάς μόλις είδε το κεφάλι της Έλενας Χριστοπούλου, καθώς η ίδια αποφάσισε να εμφανιστεί με περούκα καλύπτοντας έτσι τα δικά της μαλλιά.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στον παρουσιαστή ωστόσο ήταν το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο χρώμα που είχε επιλέξει η Έλενα Χριστοπούλου της πήγαινε πολύ, με την ίδια να τονίζει πως είναι το φυσικό της και για αυτό της πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε μέσω Skype να κάνει την νέα εκδοχή της εκπομπής του, και μια από τις καλεσμένες του, στο επεισόδιο της Τρίτης ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, που του επιφύλαξε μια έκπληξη.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η αλλαγή της Έλενας Χριστοπούλου που τον σόκαρε

Ο παρουσιαστής έβγαλε στο «παράθυρο» την ίδια και μόλις την αντίκρισε έμεινε «κόκκαλο» καθώς περίμενε να τη δει ξανθιά και εκείνη του εμφανίστηκε μελαχρινή και τρώγοντας μεσημεριανό, καθώς όπως ανέφερε περίμενε πολύ ώρα και άρχισε να πεινάει. «Και φαντάστηκα ότι εγώ θα κάνω ανατροπή με την πετσέτα...» είπε ο παρουσιαστής μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξη του.

Και εκείνη να απαντάει, «Έκανα το φυσικό μου. Δεν είναι ωραίο;». Βέβαια, η Έλενα Χριστοπούλου του εξήγησε πως ναι μεν αυτό είναι το φυσικό της χρώμα αλλά τη δεδομένα στιγμή φορούσε περούκα για να καλύψει την ρίζα της, η οποία έχει βγει.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμόρφωσε το στούντιο του Καλό Μεσημεράκι σε σπίτι!

Αδιανόητο και όμως αληθινό. Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμόρφωσε το στούντιο του Καλό Μεσημεράκι σε σπίτι. Ο παρουσιαστής επέστρεψε και πάλι πίσω στις οθόνες μας μετά από ένα μικρό διάστημα που έλειπε λόγω της πανδημίας.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό και έτσι είχε σταματήσει για λίγο καιρό.

Πλέον όμως επέστρεψε ξανά για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο και να μας διασκεδάσει με τις ατάκες του. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός χόρεψε στο στούντιο και τραγούδησε το οποίο έχει μεταμορφώσει σε σπίτι και έχει προσαρμόσει σε σπίτι.

Νίκος Μουτσινάς καλό μεσημεράκι σπίτι στούντιο

Λίγο πριν επιστρέψει δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει που έκανε γυμναστική παρέα με την γάτα του στο σπίτι του.