Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε τον να ποζάρει το 94΄ για το Κατερίνα - "Ο δημοσιογράφος με ρώτησε..."

Η πρώτη του φωτογράφιση ever!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε τον να ποζάρει το 94΄ για το Κατερίνα -

Το 1994 ή το 1995 έκανε την πρώτη του φωτογράφιση ο Γιώργος Χρανιώτης που μας αποκάλυψε και μια από τις ερωτήσεις που του έκανε τότε ο δημοσιογράφος. Δείτε την ανάρτηση που έκανε με τις φωτογραφίες από το περιοδικό Κατερίνα.

Την πρώτη του φωτογράφιση, την οποία έκανε πριν πολλά χρόνια, μας έδειξε ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Ο ηθοποιός είχε τότε φωτογραφηθεί για το γνωστό περιοδικό "Κατερίνα" και τώρα θέλησε να μας την δείξει.

Ο ίδιος συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο μας λέει μερικά πράγματα για τα 90ς, οπότε και έγινε η συγκεκριμένη φωτογράφηση. Μάλιστα όπως είπε ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει τότε αν θα ήθελε να μοιραστεί με τους φανς του το τηλέφωνό του. Όπως γράφει στην ανάρτηση που έκανε την επιλογή να δώσει την διεύθυνσή του και έτσι έλαβε πολλά γράμματα.

Ο ίδιος λέει λοιπόν στην συνέχεια ότι αν κάτι του λείπε από το παρελθόν και από εκείνα τα χρόνια είναι η έλλειψη φόβου που υπήρχε. Να σας πούμε βέβαια ότι ο Γιώργος Χρανιώτης μας είχε δείξει πρόσφατα και μια φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος. Που είχαν πάει με την αγαπημένη του;

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης με την πρώτη φωτογράφιση του στο Κατερίνα

Ειδικότερα ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που θα δείτε παρακάτω τα εξής:

"Και κάπως ετσι,στα χρόνια του κορονοϊού ,βρέθηκε η πρώτη φωτογράφιση,που κανα ποτε στην ζωη μου για το περιοδικό Κατερίνα.Τ αγόρια διαβάζαμε Μπλεκ,Δικαστή Ντρεντ,Μίκυ Μαους και τα κοριτσια,Κατερίνα,Σούπερ Κατερινα και Παττυ.Η φωτό είναι από το 1994 ή -95 και θυμαμαι ότι ο δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει αν θα χα πρόβλημα να κοινοποιήσω και το τηλ μου στην συνεντευξη για να επικοινωνήσουν μαζί μου,οι Φανς.

Πηρα την ορθή απόφαση να δώσω μόνο μια διεύθυνση και ελαβα γράμματα!!!!(ναι γράφαμε γράμματα στα 90´s παιδιά!!!)που χω φυλαγμένα ακόμα.Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και η λέξη ελευθερία,είχε ένα πολυ διαφορετικό νόημα,απ ότι έχει τώρα.Αν μου λείπει κάτι από τότε-και μου λείπει πολυ-είναι η έλλειψη φόβου που είχαμε όλοι μας.

Μια υγειής ανοσία,μια διάθεση να ζήσεις τόσο έντονα και τόσο αληθινά,που δεν προλάβαινες όχι μόνο να φοβηθείς αλλα και να σκεφτείς ότι μπορεί να φοβηθείς.Τρελλα και απέραντη φιλομάθεια,ακραία δίψα για ζωη και προσήλωση σε οτιδήποτε μας ζωντάνευε και μας ξύπναγε!!!Ωραια χρόνια,σκληρά,αληθινά και ζωντανά!!!Εμεις που ζήσαμε τα 90s,ειμαστε ευλογημένοι.Και μπορούμε να θυμηθούμε την αφοβία μας και την ζωηράδα μας και να την ξανά γιορτάσουμε με αλλά χρωματα και μ άλλη όρεξη όταν ξανά σμίξουμε πάλι.Αυτη ειν η ευχή μου και ετσι θέλω να ζήσω,όταν ξανακουμπησω εσάς.Εμάς!!!Αντεχουμε κι άλλο ωρε???Ω ναι αντέχουμε!!!".