Τι έπαθε η Kylie Jenner; Την "τσακώσανε" χωρίς μακιγιάζ και.. παπούτσια στον δρόμο

Αυτό σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έπαθε η Kylie Jenner; Την

Μια πρωτόγνωρη εικόνα για την Kylie Jenner, που είναι πάντα στην τρίχα. Τι ακριβώς της συνέβη και βγήκε στον δρόμο χωρίς μακιγιάζ, αλλά και χωρίς να φορά τα... παπούτσια της;

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ο φακός των φωτογράφων, που είναι σκιά της οικογένειας Kardashian και Jenner έπιασε την Kylie όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Μπορεί η ίδια σε πρόσφατες αναρτήσεις της να μας είχε δείξει φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε χωρίς τα έχει ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες, ωστόσο αυτή η εικόνα της είναι εντελώς, μα εντελώς διαφορετική.

Αυτό που έγινε λοιπόν είναι ότι η Kylie βγήκε να κάνει μερικά ψώνια. Η ίδια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της, ωστόσο ο φακός ήταν εκεί για να την αποθανατίσει. Αυτό που δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε είναι ότι εκτός από το ότι δεν είχε ίχνος μα ίχνος μακιγιάζ - κάτι που δεν συνηθίζεται στην οικογένεια - δεν είχε ούτε τα παπούτσια της.

Η Kylie Jenner, που έγινε "τσακωτή" χωρίς τα παπούτσια της, είχε ανακοινώσει την Stormi Collection

Η star του Hollywood εδώ και καιρό προετοίμαζε την συλλογή της κόρη της η οποία έχει προϊόντα ομορφιάς εμπνευσμένα από εκείνη.

Στην επίσημη σελίδα του Kylie Cosmetics ανακοινώθηκε πως σε λίγες ημέρες η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για να την αποκτήσουμε. Πρόκειται να βγει στα καταστήματα αλλά και διαδικτυακά σε δύο περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα την 1 Φεβρουαρίου που είναι και τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Stormi.

Η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία της Kylie Jenner όπου είχε στην αγκαλιά την κόρη της και στην λεζάντα έγραψε «Αγάπες μου, μείνετε συντονισμένοι στα stories μου για την Stormi Collection την 1η Φλεβάρη.

Στην συνέχεια η 22χρονη celebrity δημοσίευσε ένα βίντεο με όλη την συλλογή της κόρη της. Περιλαμβάνει τρία μικρά κραγιόν, μια μικρή σκιά ματιών, ένα σετ gloss κραγιόν και μια μινι πούδρα. Οι συσκευασίες θα σας «κλέψουν» την καρδιά, αφού είναι διακοσμημένες με πεταλούδες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο γλυκιές.