Οι "σπόντες" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Μαρία του MasterChef - "Πολύ χολωμένη..."

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι

Άφωνους τους άφησε όλους σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς οι "σπόντες" της για την Μαρία του MasterChef δεν είχαν σταματημό. Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Δε ξέρω, πολύ αυστηρή τη βρίσκω και πολύ χολωμένη".

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με αφορμή την επιστροφή των 15 παικτών που είχαν αποχωρήσει και φυσικά σχολιάστηκε και από την παρουσιάστρια του Happy Day.

Αυτή η άφιξη φυσικά και έφερε τα πάνω κάτω στο σόου με τους παίκτες να μην κρύβουν την δυσαρέσκειά τους. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που έγιναν έξαλλοι με τους παλιούς τους συμπαίκτες ήταν και η Μαρία Μπέη, η οποία χρησιμοποίησε κάποιους σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Οι "σπόντες" της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Όλα όσα ανέφερε για την Μαρία

Κάτι που παρατήρησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έριξε τις δικιές της σπόντες στον αέρα της εκπομπής της, λέγοντας, «Τι έπαθε η Μαρία, έπαθε Κατερίνα; Η Κατερίνα μοιάζει γατάκι πια μπροστά της. Δε ξέρω, πολύ αυστηρή τη βρίσκω και πολύ χολωμένη. Κάτι δεν κάνει σωστά ο Μπέλλος εκεί στο παιχνίδι. Γράφτηκαν πολλά θεϊκά στο Twitter που έλεγαν “αγάπη μου με τόσο make-up και τερακότα πάνω από τον υδρατμό τολμάς και μιλάς εσύ για το styling των άλλων;”». Σοκ έπαθε ωστόσο και πριν λίγες μέρες με κάτι άλλο που άκουσε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Όσα ανέφερε η Μαρία στο χθεσινό επεισόδιο και έκανε έξαλλη την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κανονικό σοκ προκάλεσε η ατάκα που είπε η Μαρία κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, η οποία με την είσοδο των παλιών παικτών στο πλατό, δε δίστασε να γυρίσει να πει πως θα "σφάξει" στο γόνατο όποιον της το παίξει μάγκας.

H επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, φαίνεται πως έφερε πολλά νεύρα στους 9 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον διαγωνισμό.

Μία από τις παίκτριες που βγήκε κανονικά από τα ρούχα της με την όλη διαδικασία ήταν η Μαρία Μπέη, η οποία μάλιστα θέλησε να σχολιάσει πως το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ήδη βγει έξω και έχουν δει τι συμβαίνει εκτός του διαγωνισμού.

«Ωραία, όπως μπήκατε, έξω απ’ εδώ», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη, ενώ η Κατερίνα Λένη σχολίασε με νόημα για την επιστροφή των παικτών: «Τι ωραία! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα. Χαίρομαι απίστευτα που είδα τον Ηρακλή, τελεία!».

«Οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς…

Και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε η Μαρία Μπέη.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: