Ραγίζει καρδιές η Ελένη Ράντου: «Καλό ταξίδι, ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας»

Τα συγκινητικά λόγια της για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η Ελένη Ράντου: «Καλό ταξίδι, ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας»

Ραγίζει καρδιές η Ελένη Ράντου με την ανάρτηση της που γράφει για τον θάνατο του ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλο «καλό ταξίδι, ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε τηλεόραση και θέατρο.

Τον αγαπημένο της συνεργάτη και καλό της φίλο έχασε μέσα στις ημέρες του Πάσχα η Ελένη Ράντου. Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος έφυγε από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η τελευταία θεατρική εμφάνισή του είχε γίνει από το 2011 ως το 2014 στο θέατρο Διάνα και στο πλευρό της Ελένης Ράντου με την παράσταση «Καταδικός μου».

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης, μετά από αυτήν τη συνεργασία τους, αλλά και την καλλιτεχνική φιλία τους, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου που ραγίζει καρδιές

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος δεν μένει πια εδώ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας». Με αυτά τα λόγια και μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, αποχαιρέτισε τον συνάδελφό της η Ελένη Ράντου.

Δείτε την ανάρτηση της:

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Δυστυχώς με πληροφόρησαν οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι απο τα παλαιότερα μελη μας του Τασεη έφυγαν απο την ζωή χτες και σημερα... Ο αγαπημένος μας Μπαμπης Γιωτόπουλος για πολλα χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεατρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που ειχε ξεκινήσει στα μπουλουκια..Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει....Θα ετοιμασουμε αφιερωματα για τους καλους μας συναδελφους....Η φωτο απο το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιερωμα στον Μπαμπη μας" έγραψε στο ποστ που έκανε ο Μπιμπίλας.

Δείτε ωστόσο και ένα σχόλιο "βόμβα" που έκανε η ηθοποιός πριν μέρες και προκάλεσε αντιδράσεις