Γιώργος Λιανός: Μιλά για το "μαλλιοτράβηγαμα" Κανάκη με Αρναούτογλου - "Αναλώθηκε..."

Τι είπε για τα όσα ειπώθηκαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Μιλά για το

Πριν μερικές ημέρες είδαμε τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να "μαλλιοτραβιούνται" μέσω δηλώσεων που έκαναν. Τι είπε όμως για όλα αυτά ο Γιώργος Λιανός;

Κανάκης και Αρναούτογλου είχαν ένα "πόλεμο" δηλώσεων μέσα από τις εκπομπές τους, αναφορικά με την βραδινή ζώνη και τις αλλαγές που έγιναν. Αυτά έγιναν πριν μερικές ημέρες με τον Κανάκη να κάνει την αρχή μέσα από την δική του εκπομπή και τον Αρναούτογλου να απαντά στη συνέχεια, επίσης μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Κανάκης είχε τότε κάνει λόγο για αντιγραφή από μεριάς του Αρναούτογλου και μετά ήρθε το ντόμινο, με άλλους διάσημους να παίρνουν μάλιστα θέση. Μάλιστα από τον παρουσιαστή του The 2night Show ήρθε και ένα ακόμα καυστικό σχόλιο. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Γιώργος λιανός λοιπόν μίλησε μέσω skype με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή με τον ίδιο να αναφέρεται και στην κόντρα που ξέσπασε.

Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τι είπε για το "μαλλιοτράβηγμα" Κανάκη - Αρναούτογλου ο Γιώργος Λιανός;

Ο ίδιος λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή του alpha έκανε λόγο μια κόντρα που δεν χρειαζόταν να γίνει, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες ήταν καλοί φίλοι στο παρελθόν. Χαρακτηριστικά λοιπόν είπε τα εξής:

“Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά για μία ζώνη που ακολουθεί 3-4 πρόσωπα του εξωτερικού. Τσάμπα αναλώθηκε και ο Γρηγόρης και ο Αντώνης σε μια κόντρα που δεν χρειαζόταν να γίνει. Ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός για να ασχοληθούμε με τέτοιες κόντρες.

Ήξερα κι εγώ ότι είναι αρκετά καλοί φίλοι. Αν το δεις από την οπτική του καθενός, καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα. Λίγο το παρασκήνιο, λίγο ότι το Ράδιο Αρβύλα έφυγε από τον ΣΚΑΪ δεν βρήκε τηλεοπτική στέγη και ξαφνικά εμφανίστηκε μια άλλη εκπομπή -εν μέσω καραντίνας βέβαια, η ανάγκη έκανε τον Γρηγόρη να κάνει αυτή την εκπομπή.

Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει. Από την άλλη, είναι και ένας άνθρωπος που αν τον πνίγει κάτι θα το πει”.