Άσχημα νέα για την Μιμή Ντενίση

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την Μιμή Ντενίση

Άσχημα νέα για την Μιμή Ντενίση, καθώς α γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής που ετοίμαζε εδώ και καιρό επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Μάϊο, ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτά αναβάλλονται.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη» που συγκίνησε χιλιάδες θεατές, όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Μάϊο, όμως λόγω του κορωνοϊού, αυτά θα πρέπει να αναβληθούν.

Ποια τα άσχημα νέα για την Μιμή Ντενίση

Την είδηση έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως τα πρώτα δοκιμαστικά έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και το πρωταγωνιστικό καστ έχει γίνει. Μάλιστα στην τελευταία σκηνή θα έπαιρναν μέρος, 3.000 κομπάρσοι.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2021. Σε ότι αφορά το καστ, εκεί θα δούμε σπουδαία ονόματα της υποκριτικής όπως οι: Μιμή Ντενίση, Γρηγόρης Βαλτινός, Μπουράκ Χακί, Ίαν Μακ Κέλεν, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γρονικολού και Κρατερός Κατσούλης.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους την άνοιξη του 2022.

Ποια η υπόθεση της παράστασης: Το θεατρικό έργο «Σμύρνη μου αγαπημένη», η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού για τη Σμύρνη και την ιστορία της, θα κάνει πρεμιέρα μέσα Οκτωβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το έργο γράφτηκε μετά από έρευνα πολλών ετών σχετικά με τα γεγονότα της Σμύρνης, καλύπτοντας την πιο σημαντική ιστορικά περίοδο από το 1917 μέχρι την προσφυγιά και την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος:

Στο μεταξύ είδατε όσα δήλωσε για την προσωπική ζωή της η Μιμή Ντενίση; Αν όχι δείτε εδώ!