Αυτή την γυμναστική κάνει στην φύση η Μελίνα Ασλανίδου

Η φωτογραφία με το καταπράσινο τοπίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή την γυμναστική κάνει στην φύση η Μελίνα Ασλανίδου

Μπορεί να βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτι μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να χρειάζεται να στείλουμε μήνυμα για να πάμε μια βόλτα, ωστόσο η Μελίνα Ασλανίδου δεν θέλει να χάσει την φόρμα της και κάνει την καθημερινή της γυμναστική. Σήμερα, την έκανε στην φύση.

Η τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες και καλοδιατηρημένες παρουσίες της εγχώριας showbiz και αυτό γιατί προσέχει την διατροφή της, ωστόσο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω δεν διατηρεί αυτές τις αναλογίες με δίαιτα.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως πριν λίγες ώρες που δημοσίευσε μια φωτογραφία της με φόντο το καταπράσινο τοπίο.

Η τραγουδίστρια έστειλε το μήνυμα της στο 13033 και έκανε την γυμναστική της στην φύση. Συγκεκριμένα, πήρε το ποδήλατο της και έκανε την βόλτα της. Με αυτό τον τρόπο επίσης, είπε και «Καλή ημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να μένει στο σπίτι της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία της υγείας μας, ωστόσο περνάει την καραντίνα όσο πιο όμορφα μπορεί. Χθες, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε να απολύσει τον ήλιο κάνοντας... ηλιοθεραπεία.

Έτσι διατηρεί το κορμί της η Μελίνα Ασλανίδου - Δεν είναι με δίαιτα

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει.

Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor».

Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα»