MasterChef: Ξεσάλωσε το Twitter - "Να σε αποκαλεί ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑ και να..."

Πώς είδαν την επιστροφή των παικτών;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ξεσάλωσε το Twitter -

Χαμός στο Twitter με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ξεσαλώνει κυριολεκτικά με τα όσα έγιναν χθες στο MasterChef. Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που έγιναν από τους χρήστες του διαδικτύου. Πώς είδαν την επιστροφή των παλιών παικτών στο ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Πολλά αυτά που έγιναν χθες στο MasterChef με το επεισόδιο να τα έχει για ακόμα μια φορά, όλα! Στο παιχνίδι είδαμε παίκτες από το παρελθόν να επιστρέφουν και οι χρήστες του Twitter έβγαλαν τα όπλα τους. Μάλιστα έστησαν στον τοίχο και μερικούς παίκτες με την Μαρία Μπέη να είναι μια από αυτούς. Ποιος όμως από το παρελθόν θα ήθελαν να ξαναδούν στο ριάλιτι.

Χθες είχαμε δε και μια ατάκα που εκνεύρισε το Κοντιζά, ενώ φυσικά έγιναν και αποκαλύψεις. Μπορείτε να δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν χθες στο ριάλιτι μαγειρικής. Πάμε να δούμε τα ζουμερά tweets λοιπόν.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια που βρήκαμε στο Twitter για το MasterChef

"Να είσαι ο Κοντιζας. Να έχεις απέναντι σου μια καρικατούρα του Πίτερ παν με αποτυχημένη ντεκαπαζ και τα γυαλια του Λάλα να λέει ασυναρτησίες, να σε αποκαλεί ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑ,και να είσαι αναγκασμένος να δώσεις ποδιά για το ριαλιτι!Μη σου τύχει.."

Που ψηφίζουμε για να ξαναμπεί μέσα στο παιχνίδι?

Αυτής της είπε κανείς ότι αμα δεν είχε γκόμενο μεσα στο παιχνίδι θα είχε φύγει πριν ενάμιση μήνα;

Κάθε φορά που κάνει δηλώσεις η Μαρία

"νταξει το τερματισαν χθες οι ''σεφς'' απο οσους ηταν εξω βαλαν τους 2 πιο καφρους. Πραγματικα. Με βαση αυτη τη λογικη σαφως και ο ηρακλης με τη φωτεινη δεν ειχαν καμια δουλεια εκει μεσα....."

"Εχετε κανει προφανως διαγωνισμο για παιδια χωρις ηθος. Πρωτια στην κακια και στην κατινια. Οι μονοι που αξιζουν σαν μαγειρες και σαν ηθος ειναι ο Βαρθαλιτης, ο Σταυρης και ο Δημος . Αναρωτιεμαι με ποιο απο αυτα τα παιδια θα συνεργαζοσασταν????"