Θα μείνετε "κάγκελο" με την θέα από το μπαλκόνι της Βίκυ Κάβουρα

Πως περνάει τα βράδια μετά τον χωρισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μείνετε

Θα μείνετε "κάγκελο" με την θέα της Βίκυ Κάβουρα από το μπαλκόνι της. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Insta Stories της και βλέπει σχεδόν όλη την Αθήνα ενώ τα φώτα είναι πραγματικά μαγευτικά.

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικές μέρες η είδηση ότι η Βίκυ Κάβουρα χώρισε από τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο μετά από οκτώ μήνες σχέσεις, την ώρα που η όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια σοβαρή σχέση που ίσως οδηγούσε σε γάμο.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους περνούσαν κρίση τους τελευταίους δύο μήνες, διάστημα το οποίο ο φωτογραφικός φακός δεν τους είχε δει μαζί. Μάλιστα, ο χωρισμός φαίνεται πώς δεν ήταν μια επιπόλαια απόφαση, αφού είχαν κάνει προσπάθειες να μείνουν μαζί.

Η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι της Βίκυς Κάβουρα

Πλέον, η όμορφη ηθοποιός είναι ξανά ελεύθερη και ωραία και έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. Μέχρι τότε, όμως, περνά την καραντίνα στο σπίτι της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τις φίλες της.

Η ίσια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, η Βίκυ πόζαρε στο μπαλκόνι της, δείχνοντας στους followers της την μαγευτική θέα που απολαμβάνει, που πραγματικά είναι αξιοζήλευτη και όλοι θα ήθελαν να είναι σε ένα σπίτι με αυτή την θέα που απολαμβάνει η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της:

Βίκυ Κάβουρα σπίτι μπαλκόνι

Συγκλονιστική ήταν και η εξομολόγηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη χειρότερη φάση της ζωής της.