Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πότε "ρίχνει" unfollow - "Μου έχει τύχει να..."

Σχολιάζοντας φυσικά το Καγιά - Χριστοπούλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πότε

Μια αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφορικά με το unfollow στο Instagram. Τι είπε η ίδια για το πότε μπορεί να το "ρίξει" σε κάποιον που ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στη Βίκυ Καγιά μίλησαν σήμερα στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει πότε και η ίδια προχωρά στην ίδια κίνηση με κάποιον από όσους ακολουθεί.

Το θέμα των τελευταίων ημερών είναι η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου και το περίφημο unfollow στο Instgaram. Όπως είναι λογικό οι πρωινές εκπομπές σχολιάζουν και αυτές με την σειρά τους τα όσα έχουν γίνει.

Αυτό έγινε λοιπόν και σήμερα με την εκπομπή Happy Day να λέει ορισμένα σχόλια για το τι έγινε, αλλά και για το πότε κάνει κάποιος unfollow κάποιον άλλον, στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε και αυτή λοιπόν με την σειρά της τα εξής:

"Θέλω να πω το εξής. Μου έχει τύχει και εμένα, να ακολουθώ κάποιον επώνυμο και κάποια στιγμή χαζεύοντας, να διαπιστώσω πως αυτός δε με ακολουθεί. Οπότε μπορεί και εγώ εκείνη τη στιγμή, όχι επειδή σταμάτησα να τον συμπαθώ και να τον εκτιμώ, να του κάνω και unfollow. Μήπως η Έλενα το έκανε σε αυτή τη λογική;" Δείτε ωστόσο και κάτι άλλο που έγινε σήμερα στην εκπομπή και άφησε άφωνη την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Βίκυ Καγιά - Έλενα Χριστοπούλου

Τι είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου για το unfollow που σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάνοντας την αποκάλυψη;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το unfollow, αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον τελευταίο καιρό τις δύο γυναίκες να είναι μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Άλλωστε η Χριστοπούλου πλέον βρίσκεται σε άλλο κανάλι με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Η ίδια λοιπόν σε σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και επιβεβαίωσε τις φήμες για το Instagram.

"Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.