Νικολέττα Ράλλη: Να τι λέει για το προσωπικό της σύννεφο - "Κόντεψα να γεννήσω από..."

Μίλησε στον Νίκο Μουτσινά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Να τι λέει για το προσωπικό της σύννεφο -

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μίλησε η Νικολέττα Ράλλη που αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το... προσωπικό της σύννεφο. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι κόντεψε να γεννήσει από τα γέλια.

Ντόρος έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν και έδειχναν την Νικολέττα Ράλλη να ποζάρει σε διάφορες διαφορετικές εικόνες, έχοντας πάντα από επάνω της ένα σύννεφο, που έμοιαζε να είναι το ίδιο σε όλες τις φωτογραφίες της.

Όπως ήταν λογικό αυτό σχολιάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά φυσικά και από άλλες εκπομπές, αφού η εικόνα ήταν πολύ αστεία. Άλλωστε και η ίδια το βρήκε αστείο.

Τι απάντησε λοιπόν η Νικολέττα Ράλλη για το... προσωπικό της σύννεφο:

Η παρουσιάστρια, που σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε με αρκετή δόση χιούμορ για τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και έκαναν λόγο για phtoshop από μεριάς της. Τι είπε η ίδια ωστόσο για το σύννεφο που... φαίνεται να την ακολουθεί παντού;

Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη του Πάσχα η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" για όλα αυτά με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά στον Νίκο Μουτσινά:

“Καταρχάς έχεις το κινητό μου ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να μου στείλεις οποιοδήποτε υλικό έχεις στην κατοχή σου. Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι, είτε είσαι μέσα στο σπίτι και τηγανίζεις αυγά, είτε είσαι στην Ακρόπολη, είτε είσαι στη θάλασσα και να σου βάλω και σύννεφα και αστέρια και ό,τι θες. Υπάρχει περίπτωση να τυχαίνει να είναι ολόιδιο το σύννεφο στο Παρίσι, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα;”.