Καλό Μεσημεράκι: Ξεσάλωσαν στο πλατό του ΣΚΑΪ με την "Σταυρούλα"

Ο τρελός χορός του Μουτσινά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: Ξεσάλωσαν στο πλατό του ΣΚΑΪ με την

Η "Σταυρούλα" έφερε τον κακό χαμό και στο πλατό του ΣΚΑΪ ξεσάλωσαν κυριολεκτικά με τον παρουσιαστή του Καλό Μεσημεράκι να ρίχνει και έναν χορό.

Ο κακός χαμός έγινε στο Καλό Μεσημεράκι που έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Νίκος Μουτσινάς για ακόμα μια φορά το έριξε στον χορό με την "Σταυρούλα" να φέρνει τα πάνω κάτω στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε πίσω στην εκπομπή του την Δευτέρα του Πάσχα μετατρέποντας μάλιστα το πλατό του σε...σπίτι και η διάθεσή του ήταν ανεβασμένη στο full. Ο ίδιος λοιπόν χόρεψε το τραγούδι που έχει κάνει πάταγο και αυτό δεν είναι άλλο από το "Σταυρούλα" του Αλέξη Πρεβενά.

Όπως θα δείτε και στα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ξετρελάθηκε με το κομμάτι και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως το συγκεκριμένο τραγούδι.

Καλό Μεσημεράκι χορεύουν το '΄Σταυρούλα'

Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι

Πάγωσε ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι με την Έλενα Χριστοπούλου - Έμεινε παγωτό στον αέρα του ΣΚΑΪ

Και όμως πάγωσε ο Νίκος Μουτσινάς μόλις είδε το κεφάλι της Έλενας Χριστοπούλου, καθώς η ίδια αποφάσισε να εμφανιστεί με περούκα καλύπτοντας έτσι τα δικά της μαλλιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε μέσω Skype να κάνει την νέα εκδοχή της εκπομπής του, και μια από τις καλεσμένες του, στο επεισόδιο της Τρίτης ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, που του επιφύλαξε μια έκπληξη.

Ο παρουσιαστής έβγαλε στο «παράθυρο» την ίδια και μόλις την αντίκρισε έμεινε «κόκκαλο» καθώς περίμενε να τη δει ξανθιά και εκείνη του εμφανίστηκε μελαχρινή και τρώγοντας μεσημεριανό, καθώς όπως ανέφερε περίμενε πολύ ώρα και άρχισε να πεινάει. «Και φαντάστηκα ότι εγώ θα κάνω ανατροπή με την πετσέτα...» είπε ο παρουσιαστής μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξη του.

Και εκείνη να απαντάει, «Έκανα το φυσικό μου. Δεν είναι ωραίο;». Βέβαια, η Έλενα Χριστοπούλου του εξήγησε πως ναι μεν αυτό είναι το φυσικό της χρώμα αλλά τη δεδομένα στιγμή φορούσε περούκα για να καλύψει την ρίζα της, η οποία έχει βγει.