Δραματικές ώρες για την Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού - "Φοβήθηκα, είμαι έγκυος και..."

Μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δραματικές ώρες για την Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού -

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, ενώ αναφέρθηκε και στις δραματικές ώρες που πέρασε τι ακριβώς της συνέβη;

Σύνδεση μέσω skype έκανε με την εκπομπή "Ευτυχείτε" η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, που μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκε πολύ καθώς είναι έγκυος και δεν θα μπορούσε να πάρει κάποια αγωγή.

Ειδικότερα το μοντέλο αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, πράγμα που της έφερε μεγάλη ανησυχία. Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε και στον γάμο της που αναμένεται να γίνει σύντομα. Ωστόσο η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι μπορεί να μην μπορέσουν να έρθουν οι δικοί της, λόγω και των όσων γίνονται.

"Ο γάμος μας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που ο πολιτικός μας γάμος θα γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα μπορούν να έρθουν οι γονείς μου. Ο σύζυγός μου είναι 47 ετών. Έχουμε 24 χρόνια διαφορά" είπε χαρακτηριστικά. Μια αποκάλυψη σοκ ήρθε βέβαια και για την υγεία του Σαρμπέλ. Τι συμβαίνει;

Τι αποκάλυψε για την υγεία της η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού; - Οι δραματικές στιγμές που έζησε

Ειδικότερα η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του open είπε τα εξής αναφορικά με την περιπέτεια που είχε:

“Μια πάρα πολύ ευτυχισμένη περίοδος για μένα. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την κόρη μου. Πέρασα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα του κορvνοϊού. Είχα καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Οπότε πήγα και έκανα το τεστ… Μετά από λίγες μέρες πήραμε τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικό. Φυσικά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι έγκυος και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή”.