Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο του - "Ο χρόνος, κόλπο..."

Όταν ήταν ακόμα παιδί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο του -

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του αλλά και την Ερασμία Μάνου, παιδάκια ακόμα, ανέβασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που μίλησε για τον χρόνο.

Μια φωτογραφία που μας γυρνά χρόνια πίσω, αλλά και που φέρνει συγκίνηση ανέβασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που έγραψε δυο λόγια για τον χρόνο, που περνά γρήγορα. Πρόκειται για μια πολύ παλιά φωτογραφία την οποία ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν λοιπόν τον βλέπουμε πριν αρκετά χρόνια να είναι μαζί με τον γιο του Σέργιο, αλλά και την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου, που τότε ήταν ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή. Δείτε ωστόσο και τι είχε πει πρόσφατα η Μάνου για τον Μικρούτσικο.

Η ανάρτηση αυτή μας γύρισε πολύ πίσω καθώς ο Μικρούτσικος είναι τότε μόλις στην αρχή. "Πριν μερικους αιωνες η πριν μια στιγμη!Ετσι ειναι ο χρονος, Κολπο" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Ανδρέας Μικρούτσικος με γιο Σέργιο και Ερασμία Μάνου

Από την αδημοσίευτη φωτογραφία με την γιο του, στην σπαρακτική ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θάνο

Θα "σπάσει" η καρδιάς σας με την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο. Ο μουσικοσυνθέτης θα είχε τα γενέθλια του εκείνη την ημέρα και ο αδερφός του ανέβασε μια ανάρτηση για να τιμήσει την μνήμη του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είχε τα γενέθλια του, έτσι ο γνωστός παρουσιαστής και αδερφός του Ανδρέας δεν μπορούσε να ξεχάσει μια τόσο σημαντική ημέρα και έκανε μια ανάρτηση για εκείνον στο Facebook.

«Πρώτη επέτειος σήμερα των γενεθλίων χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Καημός αβάσταχτος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία του αδερφού του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019 γεμίζοντας με θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους τον αγάπησαν