Έπος - Η τολμηρή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι»

Βγήκε με το μπουρνούζι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπος - Η τολμηρή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνδέθηκε σήμερα το μεσημέρι με skype με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση αφού δε δίστασε να βγει με το μπουρνούζι της και να προσφέρει το πιο επικό σκηνικό!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και θέλησε να τα πει για λίγο με τον καλό της φίλο, παρόλο που μόλις την είχε βγάλει από το μπάνιο, λίγο αφού είχε τελειώσει τη στήλη του με τα ερωτικά προβλήματα.

Η ίδια έβγαλε ωστόσο στη συνέχεια το μπουρνούζι της και έμεινε με τα ρούχα, απογοητεύοντας τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Κεντρικό θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από το σκυλάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου το οποίο έχει κλέψεις τις εντυπώσεις τον τελευταίο καιρό, μιας και έχουμε δει μέχρι και τον Γιώργο Λιάγκα να το κρατάει στην αγκαλιά του, ενώ μεταξύ άλλων σχολιάστηκε και το πώς περνάει την καραντίνα η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως αυτή την καραντίνα την περνάει μόνη της με τον σκύλο της, ενώ βασική της ασχολία δεν είναι άλλη από τη μαγειρική, μιας και επιλέγει καθημερινά να φτιάχνει τα πιο υγιεινά φαγητά και να προσέχει τη διατροφή της, ενώ προσφέρει φαγητό μέχρι και στους γείτονές της.

Αναλυτικά όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά στη σύνδεση της εκπομπής:

«Την έχω νιώσει την καραντίνα… Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Σήμερα ήταν λίγο περίεργα. Δεν είχα πολλά κέφια. Μαγειρεύω για όλους τους γείτονες. Δεν τους έχω ξεκάνει ακόμα… Έχω τελειοποιήσει τις ικανότητές μου στην ζαχαροπλαστική. Μαγειρεύω υγιεινά. Περνάω μόνη την καραντίνα. Είμαι single mother! Α ναι θα ξεκινήσουμε και το Just the 2 of Us! Το είχα ξεχάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπουρνούζι