Θρήνος - Αυτοκτόνησε η Μπεθ Πάλμερ στα 17 της

Λόγω του κορωνοϊού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Αυτοκτόνησε η Μπεθ Πάλμερ στα 17 της

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως η τραγουδίστρια Μπεθ Πάλμερ αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και έτσι αυτοκτόνησε στα 17 της, λόγω της καραντίνας και της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Συντετριμμένη είναι η οικογένειας της 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας Μπεθ Πάλμερ, που έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή ένιωθε ότι «τρεις μήνες καραντίνας έμοιαζαν με 300 χρόνια».

Η 17χρονη από το Σέιλ της Βρετανίας, σπούδαζε φωνητική και ήταν ανερχόμενο ταλέντο αλλά σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε πειστεί ότι η προσωρινή παύση της καθημερινότητας λόγω κορωνοϊού δεν θα τελείωνε ποτέ, ενώ τέλος στη ζωή της έβαλε και μία πρώην playmate.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπεθ Πάλμερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μόλις λίγες ημέρες αφότου η Βρετανία επέβαλε γενικευμένο «λουκέτο» για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οικογένεια της Μπεθ λέει ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε θέματα ψυχικής υγείας, παρά μόνο τους είχε πει ότι στεναχωριόταν επειδή δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να πάει στο κολέγιο. Αποφάσισαν να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς ότι μπορεί αυτές οι μέρες να είναι πιο δύσκολες από όσο φαντάζονται για τα παιδιά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο της Μπεθ. Δεν μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο, δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να βγει έξω. Ένιωθε ότι η 3μηνη καραντίνα ήταν για έκεινη 300 χρόνια» λέει ο μπαμπάς της.

Μπεθ Πάλμερ αυτοκτονία

Πηγή: athensmagazine.gr

Τραγωδία! Αυτοκτόνησε ηθοποιός σε ηλικία 47 ετών

ραγωδία σημειώθηκε με γνωστή ηθοποιό που αυτοκτόνησε σε ηλικία 47 ετών. Είχε σημειώσει ένα σημαντικό έργο και τα τελευταία της χρόνια τα είχε αφιερώσει, στο πως ζούνε οι άστεγοι και βίωνε και αυτή την ίδια κατάσταση.

Μια απίστευτη τραγωδία προκάλεσε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού αγαπημένη ηθοποιός αυτοκτόνησε μόλις στην ηλικία των 47 ετών.

Πρόκειται για την Πέιτζ Γκρίνγουεϊ, η οποία, προτού αυτοκτονήσει, ζούσε τα τελευταία επτά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε γνωστή μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε την ζωή των άστεγων.

Οι ρόλοι της ήταν περιορισμένοι σε θεατρικές παραστάσεις ενώ και η ίδια δεν ήθελε να ζήσει την ζωή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως είχε δηλώσει.

αυτοκτονία

Η ίδια είχε εξομολογηθεί πως μια εποχή κοιμόταν σε νεκροταφείο ενώ τα νέα έκανε γνωστά η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Η Πέιτζ Γκρίνγουεϊ κατάφερε να «αγγίξει» τους Βρετανούς με την απίστευτη ιστορία που έφερε στο φως από τους δρόμους του Λονδίνου.

athensmagazine.gr