Συγκίνησε ο Θέμης Αδαμαντίδης - Η κίνηση που μας "έμεινε"

Τι είπε για την κυβέρνηση και τα μέτρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνησε ο Θέμης Αδαμαντίδης - Η κίνηση που μας

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μέσα από μία υπέροχη κίνηση που έκανε, η οποία πραγματικά μας "έμεινε", κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και όλο το κοινό του, ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και την κυβέρνηση για τις αποφάσεις της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής προστέθηκε με τη σειρά του, στη λίστα των καλλιτεχνών που έχουν αποφασίσει να διασκεδάσουν τους φανς τους ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε στα σπίτια μας λόγω της επιβολής της καραντίνας.

Για το λόγο αυτό, οργάνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα πολύ ιδιαίτερο live για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν να τραγουδάει από κοντά.

Ο τραγουδιστής πριν ξεδιπλώσει για ακόμα μία φορά το φωνητικό του ταλέντο, μίλησε από καρδιάς για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι με τον κορωνοϊό, ενώ δείτε τι είχε συμβεί όταν πριν από λίγους μήνες δέχθηκε βίαιη επίθεση.

Παράλληλα, πριν το live του δεν παρέλειψε να δώσει από τη μεριά του τα συγχαρητήριά του στην κυβέρνηση για τις άμεσες αποφάσεις που έχει πάρει στην αντιμετώπιση του κρίσιμου αυτού ζητήματος που απασχολεί τόσο τη δική μας χώρα όσο και όλο τον πλανήτη.

Το live που έκανε μέσω Facebook ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως θα δείτε και θα ακούσετε παρακάτω, από το σαλόνι του σπιτιού του έδωσε τα συγχαρητήρια του στην κυβέρνηση, για τα γρήγορα μέτρα που πήρε για την προστασία των πολιτών και παράλληλα ευχαρίστησε όσους ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες και έμειναν σπίτι τους σε καραντίνα. Λίγο μετά με την αξεπέραστη φωνή του τραγούδησε κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως το «Στην καρδιά» και η «Νύχτα μυρίζει γιασεμί».