Η θέα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά βλέπει θάλασσα - Η μαγευτική φωτογραφία

Απίστευτο! Εμείς την ζηλέψαμε πάντως...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η θέα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά βλέπει θάλασσα - Η μαγευτική φωτογραφία

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά μας έχει δείξει το εντυπωσιακό σπίτι της μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Όλα τα δωμάτια είναι απίστευτα σε διακόσμηση. Ωστόσο, την παράσταση κλέβει η θέα που έχει, η οποία είναι μαγευτική. Βλέπει θάλασσα και έχουμε την φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια όπως όλοι μας άλλωστε, μένει στο σπίτι της και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς προστατεύει την υγεία της, από την πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης, για πρώτη φορά κιόλα, έκανε Πάσχα στο σπίτι της, χωρίς γλέντια και γιορτές.

Η Ρούλα Κορομηλά, είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, όταν ξέσπασε η πανδημία, η παρουσιάστρια ήταν από τους Έλληνες celebrities που μέσω δημοσιεύσεων έκαναν έκκληση να μένουν οι πολίτες στα σπίτια τους, ενώ έλεγε όλοι μας να είμαστε ψύχραιμοι αυτές τις ημέρες.

Θέλοντας και η ίδια να δείξει πως μένει σπίτι της και ακολουθεί όλες τις οδηγίες αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Η μαγευτική φωτογραφία από τη θέα του σπιτιού της

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια απίστευτα μαγευτική φωτογραφία. Η Ρούλα Κορομηλά μας έδειξε την θέα που έχει από το σπίτι της, η οποία βλέπει πράσινο και θάλασσα. Η ίδια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό που επικρατούσε και πόζαρε σε μια φωτογραφία.

Πάντως και εμείς αν είχαμε αυτή την θέα, σίγουρα θα μέναμε σπίτι!

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ωστόσο, και ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά από το εντυπωσιακό σπίτι της. Συγκεκριμένα, από την βεράντα του σπιτιού της, όπου βγήκε για να πάρει λίγο τον αέρα της, με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό που είχε χθες. Μάλιστα, έστειλε και το μήνυμα της.