"Ραγίζει" καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με το νέο της ποστ - Η αναφορά στον Κώστα Βουτσά

Τι δημοσίευσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Ραγίζει" καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με το νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε την αναφορά στον Κώστα Βουτσά που "λύγισε" τους ακόλουθούς της.

Πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα που τον αγάπησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός ανθρώπου χαρούμενου, στο πλευρό του οποίου πέρασε μερικά υπέροχα χρόνια μαζί με τον γιο τους Φοίβο.

Για το λόγο αυτό, θέλησε να θυμηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές πολύ όμορφες στιγμές που έζησε με τον Κώστα Βουτσά από μια από τις αγαπημένες τις παραστάσεις.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς συγκινητικό ποστ
Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς ποστ Instagram

Έτσι, με μία σειρά από insta story, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από ένα θεατρικό του 2013 με τον γνωστό ηθοποιό, σημειώνοντας "Ένα παιδί μετράει τα άστρα".

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αρχείο της είναι γεμάτο ευχάριστες αναμνήσεις που θα κουβαλάει μαζί της μια ζωή, ενώ πλέον φροντίζει να περνάει με τον μικρό Φοίβο όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Τι δήλωσε πριν από λίγες μέρες για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν.

Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε» ήταν τα λόγια της.