Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά σε σχέση με το κορίτσι από τον Τροχό της Τύχης

Νέο ζευγάρι στη showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά σε σχέση με το κορίτσι από τον Τροχό της Τύχης

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά σε σχέση με το κορίτσι από τον Τροχό της Τύχης. Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή 'Ευτυχείτε" και στη συνέχεια ο παρουσιαστής ρώτησε με την σειρά του και εκείνος τον συνεργάτη του.

Το συγκρότημα, Alcatrash μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και εκεί έγινε μια μικρή αποκάλυψη.

Τα αγόρια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθούν τις ημέρες της καραντίνας και τότε ο Πέτρος Πυλαρινός απάντησε ότι βλέπει τον «Τροχό της Τύχης» και η Κατερίνα Καινούργιου μας εξέπληξε καθώς ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως ο frontman του συγκροτήματος και η καλλονή από τον Τροχό της Τύχης μάλλον είναι ζευγάρι.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το απόσπασμα και όπως ήταν αναμενόμενο ρώτησε τον συνεργάτη του, με τον ίδιο να αποφεύγει με τρόπο την ερώτηση και να ζητάει να «αγοράσει» φωνήεν, όπως δηλαδή συμβαίνει στο τηλεπαιχνίδι του Star.

Συνεργάτης Μουτσινάς σχέση Τροχός της τύχης

Ποια η Βάλια Χατζηθεοδώρου που έχει σχέση ο Πέτρος Πυλαρινός

Η νεαρή καλλονή επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά κορίτσια που πέρασαν από κάστινγκ και, όχι άδικα, αφού κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες της στο Instagram, καταλαβαίνει το πόσο εντυπωσιακή είναι.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι influencer και brand ambassador με ενεργό και επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ ασχολείται κυρίως με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Η ίδια είναι εδώ και δυο σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του Star και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με την παρουσία της όσο και με την ομορφιά της και κάπως έτσι φαίνεται έκλεψε και την καρδιά του Πέτρου Πυλαρινού. Δείτε εδώ ωστόσο και τον χαμό που έγινε εχθές στο πλατό της εκπομπής