Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με μαγιό - Χωρίς ίχνος ρετούς τα πόδια της

Θα μείνετε «κάγκελο»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με μαγιό - Χωρίς ίχνος ρετούς τα πόδια της

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Εκτός από πανέμορφη, αφού μην ξεχνάμε πως είναι μοντέλο, διατηρεί και άψογες αναλογίες. Πριν λίγες ώρες, είδαμε τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς σε μια φωτογραφία της με μαγιό και πάθαμε σοκ.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και μοντέλο έχει απίστευτο κορμί. Η ίδια προσέχει την διατροφή της, ενώ κάνει και καθημερινή γυμναστική. Ενώ, αγαπάει πολύ και την yoga, αφού εκτός του ότι την γυμνάζει, επίσης την ηρεμεί από μια δύσκολη γεμάτη δουλειές ημέρα.

Η Βίκυ Καγιά, για να διατηρήσει αυτό το σώμα, ακόμη και τώρα στην καραντίνα δεν έχει αφεθεί και συνεχίζει να προσέχει τον εαυτό της για να διατηρήσει τις άψογες αναλογίες. Μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων της και βλέπουμε τι κάνει στην καθημερινότητα της.

Χθες ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το σώμα της, τα πόδια της είναι απίστευτα.

Ωστόσο να σημειώσουμε πως, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Βίκυ Καγιά στο STAR και προκάλεσε πανικό στα social media. Τι ανέφεραν για το shopping star που έχει λατρέψει το κοινό;

Έτσι διατηρεί αυτό το σώμα η Βίκυ Καγιά

Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας. Αν σας φαίνεται πολύ σύνθετη η δίαιτά της, δείτε εδώ εκείνη της Έλενας Παπαρίζου, είναι πιο απλή