Απίστευτα "καρφιά" στην Μαρία από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - "Νομίζω πως ο Δημήτρης..."

Τι ανέφερε για το χτεσινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτα

Απίστευτα "καρφιά" έριξε για ακόμα μια φορά στην Μαρία η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ανάμεσα σε όλα μίλησε και για τον αγαπητικό της παίκτριας λέγοντας, "Νομίζω πως ο Δημήτρης το έκανε για να την προστατέψει".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια σχολίασε την απόφαση του Δημήτρη Μπέλλου να κατεβεί από τον εξώστη, και να αντιμετωπίσει τον Ηλία. Όμως αυτό που ανέφερε άφησε κάποιους με το στόμα ανοιχτό.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο Δημήτρης κατέβηκε από τον εξώστη, επειδή θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει τη Μαρία, η οποία ανέφερε πως αν την επέλεγε ο Ηλίας, θα αποχωρούσε οικειοθελώς.

Τα "καρφιά" στην Μαρία από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Όλα όσα ανέφερε

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, «Επειδή το είδα χθες το επεισόδιο, νομίζω πως ο Δημήτρης κατέβηκε κάτω όχι για να το παίξει άνδρας, αλλά για να προστατεύσει τη Μαρία. Ήθελε να την προστατεύσει, γιατί αυτή παρόλο που του είπε “κακώς πήγες”, λίγο πριν του είπε πως αν τη διαλέξει ο Ηλίας θα φύγει οικειοθελώς. Οπότε σου λέει ο Μπέλλος, “μπορεί να μου διαλέξουν τη Μαρία και να μου τη διώξουν. Ας πάω κάτω σαν άνδρας να την προστατεύσω και να μαγειρέψω”».

Οι "σπόντες" της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε τις δικιές της σπόντες στον αέρα της εκπομπής της, για την Μαρία ξανά λέγοντας, «Τι έπαθε η Μαρία, έπαθε Κατερίνα; Η Κατερίνα μοιάζει γατάκι πια μπροστά της. Δε ξέρω, πολύ αυστηρή τη βρίσκω και πολύ χολωμένη. Κάτι δεν κάνει σωστά ο Μπέλλος εκεί στο παιχνίδι. Γράφτηκαν πολλά θεϊκά στο Twitter που έλεγαν “αγάπη μου με τόσο make-up και τερακότα πάνω από τον υδρατμό τολμάς και μιλάς εσύ για το styling των άλλων;”». Σοκ έπαθε ωστόσο και πριν λίγες μέρες με κάτι άλλο που άκουσε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.