MasterChef: Αδιανόητο κράξιμο ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία - "Άνοιξε και τα πόδια σου..."

Την "άδειασε" στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αδιανόητο κράξιμο ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία -

Αδιανόητο κράξιμο είχαμε σήμερα ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία του MasterChef, καθώς η πρώτη θέλησε να πει δημοσίως την γνώμη της και να αδειάσει την δεύτερη κανονικά λέγοντας, "Άνοιξε και τα πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες".

Μια πρωτοφανής ανάρτηση φαίνεται πως έκανε η Μάρλεν Γρυντάκη εναντίον της συμπαίκτριας της στο MasterChef, Μαρίας Μπέη που δεν περίμενε κανείς και μόλις έγινε αντιληπτό έριξε όλα τα social media.

Κράξιμο ανάμεσα σε Μάρλεν και Μαρία - Όλα όσα έγραψε η παίκτρια του MasterChef

Συγκεκριμένα η Μάρλεν επιτέθηκε στη Μαρία, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Προς τη νύφη μυξοπαρθένα της οικογένειας Άνταμ… Πόσο χαίρομαι που ξεδίπλωσες τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό που ξέραμε εμείς ενώ οι άλλοι όχι. Το μόνο που μένει είναι να ανοίξεις και τα 50 εκατοστά πόδια σου μπροστά στον φακό να δείξει και τα άλλα που έκανες». Παρόλα αυτά η Μάρλεν δεν έχει αναφέρει κάτι άλλο, οπότε υπάρχει και πιθανότητα να είναι fan account, μιας και υπάρχουν αρκετοί λογαριασμοί στο facebook. Το μέλλον θα δείξει.

κράξιμο Μάρλεν Μαρία MasterChef

Αδιανόητη δήλωση από τη Μαρία

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι παλιοί παίκτες μπήκαν στο πλατό με σκοπό να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στο διαγωνισμό, η Μαρία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, με αποτέλεσμα να κάνει καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου καυστικά σχόλια για το πόσο πολύ την ενοχλεί αυτή η εξέλιξη.

Μάλιστα χθες είπε: «Οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς…

Και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε η Μαρία Μπέη, και το twitter οργίασε με τα σχόλιά της.