Σμαράγδα Καρύδη: Την "τσακώσαμε" σε βόλτα με παρέα - Που πήγε;

Την έπιασε ο φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Την

Μαζί με τον Γιάννη, τον αγαπημένο της σκύλο τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός την Σμαράγδα Καρύδη η οποία θέλησε να βγει για λίγο από το σπίτι της, για χάρη του αγαπημένου της κατοικίδιου.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Σμαράγδα Καρύδη που έστειλε το απαραίτητο νούμερο για την μετακίνησή της και έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με το σκυλάκι της στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα ο Γιάννης, όπως είναι το όνομά του έχει και δικό του προφίλ στο Instagram. Αυτό θα το δούμε όμως παρακάτω. Που πήγε όμως η όμορφη ηθοποιός;

Η ίδια λοιπόν βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και περπάτησε μαζί με τον σκύλο της στην πόλη. Να σας πούμε δε, ότι πριν λίγες ημέρες η Σμαράγδα Καρύδη είχε βγει για λίγο και μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, με τους δυο τους να κάνουν κάτι πολύ ρομαντικό.

Ορίστε και οι φωτογραφίες από την βόλτα τους

Σμαράγδα καρύδη στην Διονυσίου Αεροπαγίτου

Σμαρδάγδα Καρύδη βόλτα με σκύλο

Σμαράγδα Καρύδη με σκύλο

Αυτό είναι το Instagram του Γιάννη που είδαμε τις φωτογραφίες από την βόλτα της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη, όπως σας είπαμε ήδη έχει κάνει προφίλ στο αγαπημένο της Λαμπραντόρ ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες του. Μάλιστα κάνει συχνά χιουμοριστικά σχόλια στην λεζάντα των ποστ που ανεβάζει και εμείς δεν χορταίνουμε να κοιτάμε τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Τα ποστ πολλά και αξιολάτρευτα. Το να κάνεις προφίλ στο ζωάκι σου είναι κάτι συνηθισμένο στις μέρες μας με τα κατοικίδια να συγκεντρώνουν πάντα αμέτρητα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός άλλωστε δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα ζώα, ενώ συχνά κάνει και αναρτήσεις για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να μας πει να τους δείξουμε αγάπη και προσοχή, αλλά και να παίρνουμε αδέσποτα.