«Έσκασε» ανακοίνωση από την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι θα συμβεί σήμερα;

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» ανακοίνωση από την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι θα συμβεί σήμερα;

Μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει στους διαδικτυακούς της φίλους η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Τι θα συμβεί σήμερα στον λογαριασμό της; Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open tv, «Έλα χαμογέλα» να πέρασε με την οικογένεια της δύσκολες στιγμές, ωστόσο έχουν γυρίσει όλοι σπίτι και περνούν ήρεμες στιγμές. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες ήταν σε παιδιατρική κλινική, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψεις τι και ποιος γιος της έχει πάθει κάτι.

Έτσι, λοιπόν, έχοντας γυρίσει στο σπίτι τους, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γυρίσει και πάλι στην καθημερινότητα της και στην επικοινωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έκανε μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, θα κάνει ένα live με την αλυσίδα των ΙΚΕΑ και θα μιλήσουν με την interior desinger για την οργάνωση της ντουλάπας.

«Θα με ρωτήσεις γιατί κάθομαι έξω από τις ντουλάπες μου. Και θα σου πω, οτι αύριο στις 20:00 θα πρέπεις να κάτσεις κι εσύ και να συντονιστείς στο account της @ikeagreece γιατί θα βγούμε live με την interior designer της ΙΚΕΑ, ειδικό στην οργάνωση της ντουλάπας μας ! Δεν θέλεις να το χάσεις, trust me. See you tomorrow! #ikeagreece #menoumespiti», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της χθες.

Από τα ΙΚΕΑ επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει και ένα απίστευτο μαξιλάρι

Απίστευτο είναι ένα μαξιλάρι που έχει στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτηση της, είναι από την εταιρία των ΙΚΕΑ και αυτό που το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα κλασικά μαξιλάρια που έχει ο κάθε ένας από εμάς στο σπίτι του, είναι ότι έχει πάνω γραμμένο το όνομα της,

Το μαξιλάρι από τα ΙΚΕΑ

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ακόμη μια φωτογραφία της μέσα από το σπίτι. Τώρα που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει πολύ χρόνο μέσα με τα παιδιά της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία της αυτό που παρατηρήσαμε ήταν το απίστευτο μαξιλάρι της. Ήταν ένα απλό κλασικό μαξιλάρι, ωστόσο αυτό που το έκανε ξεχωριστό ήταν ότι πάνω του είχε γραμμένο το όνομα της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είναι από την εταιρία των ΙΚΕΑ.